Wednesday, December 30, 2009

La cheie?

Spuneam într-un articol anterior, atunci când  s-a întors Caza, că am o minusculă colecţie de brelocuri. Ei bine, ajuns acasă am verificat "colecţia" şi am aşezat-o în vitrină ..să le am mai aproape.

Nu, nu e asta vitrina, e doar un mod de a le expune. Toate sunt primite, "cadou". Cel de la Vodafone, nu e mare lucru, dar e acolo ca să fie la număr. De la orange nu mai am...le-am pierdut, iar de la cosmote nu am avut niciodată

Cel de la Caza are cutia cea mai mare. şi cred că e cel mai scump..asta nu pot verifica şi nu mă interesează.  E un smart cu două locuri sculptat 3D  într-o prismă din cristal (din câte ştiu eu asta se face cu lasere)

Trei din cele expuse sunt primite de la o singură persoană, în diferite perioade ale relaţiei. Dintre ele cel mai important (da fapt cel mai important din toată colecţia de până acum..şi poate pentru totdeauna) este cel în cutia neagră, prezentat mai jos.

Nu ştiu cât costă, nu mă interesează, dar sentimental are valoare nemărginită....MULŢUMESC.

Mai am două brelocuri dar le utilizez sau mai bine zis le UZEZ..şi se vede...oricum, astea sunt mai importante, şi sper să mai adun, dar nu e un ţel de viitor numaidecât.

Acestea nu le voi pune vreodată la chei, mai ales cele două, fiindcă sunt prea importante
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...