Wednesday, December 16, 2009

haida'de!

Da, tot nervos sunt...deşi a  fost bine azi la cursuri..a tecut şi analiza ..am terminat pe anul acesta cu facultatea... Dar nu din cauza facultăţii sunt nervos..sau, mă rog nu e direct vinovată. 


Vreau să plec acasă în vacanţă şi să îmi iau cu mine cursurile aşa că am pus pe un stick câteva fişiere .doc şi azi după cursuri am plecat la xerox să le listez. 


Primul fişier avea 100 de pagini şi tâmpa aia de la xerox mi le-a listat pe o sigură parte. Unde mai pui că e şi scump..10 bani/o faţă , 20 bani 2 feţe. Să mor când am văzut ..acum am ditamai teancul cu un curs de 100 de pagini pe 100 de foi. restul fişierelor nu le.am mai listat..mi-am băgat picioarele în el de xerox tâmpit! Şi m-a întrebat "color?" zic eu: nu, alb negru faţă verso ...că aşa m-am obişnuit, necrezând că e necesar să ,menţionez aşa ceva. Şi ea replică: "prea târziu mi-ai zis faţă/verso" Orice om întreg la minte când vede un document de 100 de pagini se gândeşte la două feţe. Sau p**a mea ..dacă eşti bătută în cap..întreabă..."color/albnegru .. pe o faţă, sau două..vreţi şi legat"...Cum te apuci tu să dai print fără să întrebi sau să te uiţi la document.


Câtă prostie zace în ei frate!! Off ce caut eu la galaţi..unde e Iaşiul cel frumos cu iubitul meu P.I.M. (copy center). vai. dacă s-ar deschide un PIM şi aici..i-aş vizita în fiecare zi ..aş fi cel mai bun client...de ce nu..aş lucra şi ca voluntar..numai să fie şi aici în campus..în oraş..un copy center serios ....


La dracu cu toate..şi cu zăpada asta care stă nemişcată pe trotuare..abia te deplasezi prin oraş ...nu ştiu ce face primăria..strada e trecută cu plugul, dar trotuarele - nimic ...locul unde cândva era parcare acum e depozit de zăpadă..dacă parchezi ai mari şanse să nu mai ieşi de acolo. Off..abia aştept să .... ce? nu mai aştept nimic..ce rost mai are....haida'de...mai lasă-mă-n pace!!

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...