Friday, February 22, 2013

Sosit-au cărțile (vALLuntar 2)

Așa cum v-am anunțat cu aproximativ două săptămâni în urmă, m-am înscris la ediția a doua din vALLuntar.

Ei bine, iată că a venit în sfârșit săptămâna livrărilor. Anul acesta ne-am adunat 240 de bloggeri în această campanie vALLuntar și mă bucură faptul că de la an la an numărul crește.



Pentru cei care au venit mai târziu pe aici, și nici nu au dat click pe linkul indicat mai sus, țin să menționez că vALLuntar e o campanie prin care editura All pune gratuit la dispoziția bloggerilor câte două cărți. Aceștia le citesc și scriu pe blogurile lor scurte recenzii din părerile personale (adică nu copie descrierea cărții și gata). Aceste recenzii vor aduna, bineînțeles, comentarii iar asta este o etapă foarte importantă a campaniei deoarece, la fiecare 15 comentarii (de la persoane diferite) voluntari de la editura ALL și Romsilva vor planta câte un copac. Dacă un articol depășește numărul de 15 comentarii de la persoane distincte, acele comentarii suplimentare se vor aduna cu altele de pe bloguri participante și la 20 de astfel de comentarii „adunate” va mai fi plantat un copăcel.

Așadar, vALLuntarii au nevoie de voi, dragi cititori de bloguri și dragi bloggeri. Nu doar cei care scriu recenzii ajută la plantarea copacilor, ci toți putem ajuta comentând.

Ieri dimineață, m-a trezit din somn soneria telefonului. De fiecare dată când e un număr nou, deși sunt chior de somn, îmi schimb vocea ca să pară că aș fi treaz de ore bune :D. La telefon, ghici cine: curierul! În nici 10 minute după acest apel eram deja întors în cameră împreună cu plicul livrat. Abia așteptam să-l desfac și să văd cărțile, dar mai întâi i-am făcut o fotografie pentru acest articol. Curiozitatea asta nu m-a lăsat în pace și am scos imediat cărțile. Pot să vă spun doar că am fost surprins!

Mai multe detalii nu vă dau, nici măcar nu am să vă spun titlurile decât atunci când voi publica recenziile :D de aceea am ales să fotografiez coletul și nu cărțile.

Avem timp până pe 23 aprilie să terminăm de citit și de scris articolele, dar fiindcă deja au apărut destul de multe recenzii pe pagina de facebook, vă urez să ne citim sănătoși și să ne comentăm cât mai eficient!

12 comments:

  1. Cum eu m-am trezit în data de 19 că a trecut data de 17, am rămas pe dinafară. Au fost destul de rapizi cu livrarea cărților :) Intrasem ieri pe grup și am vazut că multă lume anunța deja primirea cărților.

    Totuși voi contribui și eu cu ce știu mai bine! :P
    Spor la citit și aștept cu nerăbdare să văd ce cărți ți-ai aleeees :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, îmi pare rău. Dacă știam te băteam la cap cu asta. Am crezut că te-ai înscris acum mult timp.

      Da, au început livrările înainte de 17 februarie, pentru primii 100 de norocoși.

      Mulțumesc!

      Delete
    2. Am fost prinsă cu un examen și mi-am pierdut noțiunea zilelor :) (deși mi-am pus un reminder pentru data de 15, dar atunci făceam altceva și uite așa...). Nu-i mare bai, se poate contribui și altfel, iar asta e excelent! :)

      Delete
    3. Ah, examenele... am uitat de asta :(
      Da, se poate contribui cu păreri de tot felul :D în comentarii. Și la cum te știu, e domeniul tău asta al literaturii .. dar și al comentariilor valoroase :)

      Delete
  2. Spor la citit secretosule .... :P
    Apropo, de ce anume ai fost surprins?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Florin, aia face parte din elementul surpriză.. ca să vă țin „în priză”, nu ai înțeles încă :P?

      Mulțumesc. Și ție spor!

      Delete
  3. Spor la citit, recenzat si comentat pe la altii :)

    ReplyDelete
  4. Spor la citit! Acum sunt chiar curioasa sa vad ce carti ti-ai ales ;)

    ReplyDelete
  5. Si eu sunt curioasa ce se ascunde in plic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un cald „Bun Venit” îți urez și ție Oana. În curând misterul primei cărți va fi dezvăluit :)

      Mie-mi plac regulile, iar regula spune ca recenzia să apară după data de 24 februarie, așa că a mea va fi după 1Martie, pentru că vreau să fie un articol scris în luna Martie.

      Eh, eu și regulile mele :D dar toate au la bază o logică, să știți.

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...