Wednesday, February 06, 2013

De ce nu ne distrăm și noi așa? (+eng)

Skip to the english version

Despre oamenii ăștia am aflat acum multă vreme, dar nu i-am urmărit din aproape. 

Azi mi-am amintit de ei în timp ce-mi vizitam abonările de pe YouTube, și m-am gândit că ar fi fain să se facă și la noi asemenea „improv”-uri. Unele seamănă puțin cu flash mob-urile sau cu adunările de genul „critical mass”, doar că aici totul se lasă cu aplauze și de cele mai multe ori râsete. 


Pe scurt, oamenii ăștia, pentru câteva minute sau zeci de minute, fac lumea un loc mai bun și te fac să uiți de griji. Mi-ar face deosebită plăcere să dau peste ei pe undeva, să asist și eu la unele „spectacole” dar mi-ar face și mai mare plăcere să particip.

Vă las mai jos două filmulețe, dar mai multe puteți descoperi pe pagina lor sau pe canalul YouTube. Enjoy!





****
English Version
****

Why can't we have fun like this?


I disovered these guys a long time ago, but I have not followed them closely.

Today I remembered them while visiting my subscriptions list on YouTube, and I thought it would be nice if we did this kind of "improv". Some of them seem a bit like flash mobs or "critical mass" gatherings, but here at the end every body is applauding and usualy laughing.


These people make the world a better place for a couple of minutes and make you forget your worries. I would be delighted to come across them somewhere and to witness an improv, but It would be an even greater pleasure to participate.

I leave with you the following videos, but you can discover many others on their webpage or on their YouTube channel. Enjoy!


Thank you for your visit!
Feel free to report any broken link, mistake or typo. Thanks!

4 comments:

  1. MP3 Experiment e genial!!! As vrea si eu sa particip la asa ceva. Inca nu avem mentalitatea aceasta, oamenii sunt inca destul de rigizi cand vine vorba de asemenea manifestari. Dar cred ca incet incet se mai schimba lucrurile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, au multe improv-uri dintr-astea geniale... dar cum spuneai, aia cu MP3 e foarte faină... cum ai mobiliza la noi așa ceva? Vin generații noi acum, se mai schimbă lucrurile.. Aș vrea și eu să facem așa ceva...

      E drept, lucru mare e că se fac și la noi flash mob-uri. Nu la fel de impresionante ca în alte părți, dar nu pot să nu-mi amintesc de cel făcut chiar acolo la voi, în mall sau de cele făcute ca tribut pentru MJ.

      E foarte fain! Vreau și eu IMPROV în România :D

      Delete
    2. Acum slabe sanse sa reusesti sa mobilizezi atat de muuuulti oameni. Un numar mai redus, insa, tot cred ca ar fi posibil, insa cred ca mult mai greu...

      Aaaa, uite ca nici nu stiam de cel din mallul nostru :) Mi-a facut placere sa il vad!! Mersi :)

      Delete
    3. Păi tot la voi în mall s-a făcut și MJ Tribute.. sau așa am găsit pe YouTube :)

      La noi nu sunt mulți cei care s-ar băga la așa ceva din proprie inițiativă și „for fun”... ci tot o mână de oameni, care probabil fac dansuri sau studiază ceva arte, sunt cei care se organizează.

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...