Tuesday, April 02, 2013

Vreau să fiu ambasador ZorileStore.ro

Dragii mei, am aflat o chestie faină, faină de tot! În primul rând, la finalul lunii martie s-a încheiat și prima ediția a campionatului național de blogging. Nu am ocupat o poziție impresionantă fiindcă nu am participat decât la foarte puține campanii, dar măcar am fost și eu pe acolo. 

În fine, e timpul pentru ediția a doua, și pe lângă lansarea noului campionat de blogging, azi au apărut și niște campanii minunate pe blogalinitiative.ro. 

Da, campania asta pentru care scriu acum are drept client site-ul zorilestore.ro, un magazin online de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, adolescenți și adulți. Să fiu sincer mai auzisem de el, dar nu am intrat niciodată fiindcă nu sunt atât de pasionat de articolele vestimentare, dar acum am un motiv întemeiat.

Motivul e că pot deveni AMBASADOR ZorileStore.ro. Voi știți ce înseamnă asta? Aveți idee cât e de fain? Sau mai bine zis ce bine se potrivește cu ce voi avea nevoie în curând? Nu? Să vă spun de exemplu ce avantaje ar fi dacă sunt printre cei 10 norocoși:

  1. Devin mult mai cunoscut în online și în offline, fiindcă numele și fotografia mea vor fi făcute publice și fiindcă voi participa la tot felul de întâlniri și evenimente social-media.
  2. Am ocazia să întâlnesc echipa ZorileStore.ro, să vizitez magazinele într-un weekend petrecut la Vama Veche. Așa-i că e fain? Exact ce-mi doream eu pentru anul ăsta.. să ajung să văd Vama, că până acum n-am reușit! Și fiți atenți... asta se întâmplă în mai, EXACT când plănuiam eu să merg în Vamă. Așa-i că pică mai bine ca o mănușă?
  3. De ziua mea (sau cândva în luna iulie) am ocazia să merg cu o ambarcațiune în cadrul Regatta Beneteau - cursa cu veliere - Ce cadou mai frumos ar putea primi un RaC decât încă o aventură  la mare? Exact, una  PE mare! :D
  4. Al treilea și cel mai important, avantaj, motivul principal pentru care vreau foarte mult să devin ambasador ZorileStore e faptul că primesc produse în teste. Adică ei, ZorileStore.ro îmi trimit mie un produs la alegere de pe site, eu îl testez cât pot de bine, apoi scriu recenzii și dau verdicte pentru produsul folosit. De exemplu, prin acest articol solicit să testez o pereche de sandale RIDER TENDER III X , fiindcă eu începând din primăvară și până toamna port aproape mereu sandale. Mi-am zis că e exact ce-mi trebuie acum, că a venit în sfârșit primăvara după ce martie ne-a mai păcălit cu puțină zăpadă!


Dar nu fiindcă a venit primăvara mi se pare potrivită acestă campanie, nu fiindcă pur și simplu primesc produse ci fiindcă se apropie momentul pentru BlogrollTour 2013.  Dacă vă amintiți de anul trecut, știți că BlogrollTour  înseamnă o expediție ce se întinde pe parcursul a câteva zile în care îmi vizitez cititorii din blogroll și orașele lor. Anul trecut am fost 5 zile pe drum, 4 nopți pe trenuri, o adevărată provocare pentru mine și încălțările mele. 

Ei uite aici intervine ZorileStore.ro. Dacă devin ambasador, am să programez BlogrollTour 2013 funcție de calendarul oferit de ei pentru teste (adică probabil în august), pentru a testa cu adevărat produsul primit! Și apoi să vezi recenzie, după 4 sau 5 zile pe drumuri, prin tot felul de condiții. 

E și o provocare pentru ei, pe care sper să o accepte. O pereche de încălțări care rezistă cu brio unui asemenea tur urban, asigurând confort și în ultima zi, merită promovate, vă zic!

Așadar, dragilor, dacă vreți să mă vedeți pe la voi prin oraș vara asta, încălțat cu produse ZorileStore.ro, vă rog să faceți ceva minunat și să mă ajutați să promovez cât mai mult toate aceste articole pe care le voi scrie pe tema asta, să audă toată lumea și poate devin Ambasador. Și să vedeți atunci povești și peripeții! Ce ziceți?

PS: Vă recunosc sincer că  eu sunt super entuziasmat de toată treaba asta.. mai că am uitat de toate problemele și proiectele pe care le am de făcut...  să nu mai amintesc de licență.... o grămadă de muncă, dar parcă alt spor ai când ești încălțat cu ceva confortabil, este?

PPS: Chiar dacă nu sunteți BLOGGERI ca să puteți cere produse în test, intrați pe site fiindcă au o ofertă foarte faină... o Curățenie de primăvară prin care primiți cadouri la orice produs comandat. Sună bine, nu?

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...