Friday, April 05, 2013

Curățenia are farmec!

N-am să încep acum să mă laud ca să vă demonstrez cât de gospodar sau harnic sunt eu.. n-are rost, e evident :D

Când eram puști îmi plăcea să fac câte o curățenie generală de fiecare dată când rămâneam singur acasă. În rest nu prea-mi băteam capul cu asta :)


Dar vremurile alea au trecut, iar de câțiva ani nu mai am de făcut curat decât într-o singură cameră, fiindcă sunt student flotant și stau la cămin. Acasă era altceva... aveam de curățat bucătăria, baia, apoi camerele, dar aici e mai simplu. Nu trebuie decât să șterg praful, să mătur și să spăl pe jos și ocazional să spăl vasele, dacă mănânc în cameră și nu la cantină.

Am găsit acum pe blogalinitiative o campanie a cărui client e brandul farmec. Știam de el fiindcă au mai fost campanii în trecut și citisem pe la chinezu câteva chestii, dar de asemenea știu brandul ăsta din copilărie și-mi amintesc sticluțele de acetonă ale surorii mele. Practic, când spui „farmec” eu am în minte imaginea acelei sticluțe de acetonă.

Dar mare mi-a fost mirarea să aflu că produse de curățenie pe care le foloseam în casă, sunt tot de la farmec. Vorbesc despre Nufăr și Triumf, două produse care nu lipseau din arsenalul mamei. Nufăr e detartrantul pe care îl foloseam la baie, iar Triumf, soluția degresantă pentru aragaz ... aia cu pensulă în flacon, sigur o știți. Bine, poate ele au și alte întrebuințări, dar pentru asta le foloseam eu.

Foarte tare! Niciodată nu m-am uitat să văd sub ce brand stau cele două...

Trebuie să mai spun că îmi place de brandul ăsta pentru că a îmbrățișat cu brio lumea online și se vede asta nu numai din aceste campanii pe blogalinitiative ci și prin implicarea în social-media. Au site, au pagină de facebook și au cont pe twitter.Am putea spune că e farmec 2.0, nu?


Vin în curând sărbătorile Pascale... voi ce folosiți la curățenie?




No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...