Friday, April 05, 2013

Alo? Am ceva pentru tine!

Cam așa a început conversația telefonică cu Gabi, duminică. Să fiu sincer nu am înțeles mare lucru fiindcă el era grăbit și entuziasmat, eu eram ocupat cu alte lucruri (cred că eram în trafic pe undeva, pedalând).

Ceea ce a fost clar era că: mia făcut rost de autografe. Dar de unde, de cum.. cu ce ocazie.. habar n-aveam.

Abia ieri, când m-am găsit cu el am aflat mai multe detalii. Tânărul a fost la București, la Comic Con și acolo a dat de cei de la Creative Monkeyz.

Mi se pare genial gestul său de a lua un autograf pentru mine, drept pentru care-i mulțumesc mult! M-a surprins, vă recunosc!

Am acum un afiș semnat de Alex, Ramo și... Codin... Codin care s-a gândit să facă mișto de mine și mi-a pocit numele:

Ăsta e un blestem de care n-am să scap cât voi trăi. Oameni buni, nu mai adăugați diacritice acolo unde nu sunt necesare. Numele meu a fost, este și va fi CLAPA, nu CLAPĂ, înțeles?


Încă o dată: MULȚUMESC Gabi, ai fost genial.. mai ales când am văzut pozele de la CM și am băgat de seamă cu ce mulțime de oameni a fost nevoie să te lupți ca să ajungi la ei să iei autograf :D

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...