Wednesday, August 01, 2012

Subconștientul meu știe că e vacanță

Aș putea sta toată ziua la calculator, am o grămadă de chestii de scris și de făcut, am atâtea articole de pus pe blog, dar nu pot fiindcă doar calendaristic e vacanță,  realmente încă am o grămadă de chestii de făcut.

De aceea (dar nu numai) am hotărât  să scriu doar un articol pe zi și să îl public în timpul nopții (ca dimineața că vă apară pe mail). 

Da, să mă ocup de blog aș sta toată ziua, dar imediat ce mă apuc de treburile pe care le am de făcut mă apucă așa o stare de nechef, și mi se face somn, îmi dau seama că sunt obosit, că nu cade cum trebuie lumina pe masa de lucru și tot felul de chestii.

Da, subconștientul meu știe că e vacanță și ar vrea să mă comport ca atare!


E drept, starea de somnolență și nechef se datorează și faptului că sunt răcit și asta fiindcă am dormit o seară cu geamul larg deschis. Mă doare capul și ochii în orbite (pentru mine durerea ochilor e semnul clar că am răcit...nu mă dor decât atunci), mă ustură gâtul și am început ușor să tușesc.. ieri am avut o secvență scurtă de frisoane, acum mor de cald.. mă topesc literalmente.

Dar să revenim asupra ideii: deși nu am chef de ele, am niște proiecte de terminat și au termen limită. E o treabă consumatoare de timp și nu știu dacă voi reuși în timpul limitat pe care îl am, mai ales cu stările astea :D

Legat de blog,  și de povestirile din Blogroll Tour (în caz că stați cu sufletul la gură așteptând), să știți că ele vor sosi, zilele următoare, încercând să mențin regula de „o postare pe zi”. Nu puteam să scriu totul într-un singur articol, și nici să le public consecutiv... las să mai dospească puțin :D
de la mine,
numa' bine

2 comments:

  1. Radule, calm și cu răbdare o să le faci pe toate, doar ești băiat serios și nu mă îndoiesc de asta. Ai grijă cu răceala. Trateaz-o din timp, să nu se agraveze.
    O să avem răbdare cu articolele tale legate de Blogroll Tour, ce putem face ... Cu cât stă mai mult la dospit, cu atât ies mai bune ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțam de gândurile frumoase. M-a rupt răceala asta.

      Azi m-am trezit cu o durere de gât de nici nu pot să înghit decât cu efort considerabil...ohoo. cum spuneam mai demult, eu răcesc rar, dar când o fac, o fac bine de tot!

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...