Sunday, December 04, 2011

La google se lucrează din greu

 De când cu lansarea mult lăudatului google+ au tot început schimbările. Deja știți că google, aparent simplul motor de căutare, a înglobat de-a lungul timpului și platforma de blogging de la blogspot și tot ce înseamnă YouTube.

Da, google a devenit nu doar un motor de căutare ci un nume important în online prin gmail, google maps, picasa, google docs, google translate și google ads, adsense, google earth, bloguri, youtube, google chrome... mai vreți? Să mai zic de android și legătura dintre ele?




Așadar, dacă google+ e nou, trebuiau să schimbe și restul aplicațiilor. Mai întâi a fost profilul cu +1:


apoi au schimbat interfața de la blogger:


a urmat schimbarea din cadrul Gmail:

iar de azi...s-a schimbat și YouTube

Totul e acum legat de contul google al utilizatorului. Atât au schimbat la YouTube încât nici măcar favicon-ul nu l-au lăsat. Momentan băieții încă lucrează... mai găsești erori din când în când.. Dar mie îmi place ce au făcut... încă sunt fan google și încep să detest Yahoo! cu toate problemele lui, spam-ul și restricțiile impuse în ce privește trimiterea și primirea email-urilor.

Ce îmi doresc de la google acum e să clarifice o dată pentru totdeauna google contacts... să fie  ceva clar care să funcționeze corect cu toate facilitățile google, să se sincronizeze corect și să permită ștergerea tagurilor de la albumele online...așa aș fi un om fericit.

Tot ce mai trebuie e să schimbe chat-ul, să facă un messenger mai bun și apoi să cumpere tot ce ține de Yahoo doar ca să îi arunce la gunoi.
de la mine, 
numa' bine

2 comments:

  1. Mie îmi plac noile schimbări =P~

    Şi n-ar fi rău să cumpere Yahoo-ul \m/

    ReplyDelete
  2. Bine ai revenit Annitu, de data asta cu alt nume :P

    Și mie îmi plac schimbările aduse..dar VREAU să repare erorile de la contacte..asta e singura lor bubă gravă momentan... asta incluzând și face tag-urile de care se plâng toți pe forumuri

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...