Friday, March 01, 2013

Monedele sunt pe drum...


Cam așa suna oferta mea, nu? Ofertă care, spre surprinderea mea, nu a tentat multă lume. A trecut o lună de când am lansat invitație și doar câțiva oameni s-au arătat interesați de monede, deși articolele care le descriu sunt încă foarte des căutate pe google.


N-am ce să mai fac. Dacă nici (aproape) gratis nu le doriți, atunci mergeți pe site-urile de vânzări și cumpărați-le! S-au arătat interesați (în comentarii, cum am cerut) 6 oameni, și funcție de preferințele lor am întocmit următoarea listă:
  1. Valentin - va primi un set complet, lucrat cu migală și pasiune deoarece la data redactării acestui articol era singurul care a respectat toți termenii de înscriere. Practic a concurat singur în această competiție!
  2. Andrei - va primi de asemenea un set complet, lucrat cu aceeași migală și pasiune :D
  3. Alex Cosmin voia și el un set. A fost o confuzie mică legată de share, dar a reparat înainte să termin de scris articolul, așa că va primi un set de monede când revine în țară.
  4. Kristi, vrea și el un set. La fel ca Alex, a omis să îndeplinească cele câteva condiții, dar fiindcă-l cunosc i-am atras atenția și va corecta problema. Setul lui așteaptă să dea share și like. va primi și el un set :D
  5. Pato dorește „să cumpere” o monedă din 2010 și una din 2012.
  6. Mădălina dorește să „cumpere” un set complet și o monedă din 2010.
Nu pot să înțeleg ce era atât de complicat să fi dat un share și un like oricărui articol din luna trecută, dar dacă așa au preferat să procedeze, e treaba lor. Începând de azi vor putea să intre în posesia monedelor. Menționez că monedele „cumpărate” sunt doar monede, nu e „set” organizat ca cele pe care le primesc persoanele care au respectat termenii impuși. Trebuia să fac o distincție, nu?

Momentan am epuizat oferta cu seturile, dar voi continua să ofer monede din 2011 (40 bucăți) și din 2012 (8 bucăți) până epuizez stocul sau până mă enervez și ies la cumpărături. :D

4 comments:

  1. saptamana viitoare ne vedem si le "cumpar" :D

    ReplyDelete
  2. sper ca nu ai iesit la cumparaturi ... si ca mai ai :) ... vreau si eu ... pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai venit pe aici giany. Mai am monede, dar din păcate pentru tine eu și ele ne aflăm în locuri diferite, așadar nu pot livra. Cel mai devreme, dar fără nici o promisiune, abia la toamnă aș putea să te ajut.

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...