Wednesday, November 18, 2009

zi de pomină

e clar...azi nu e tocmai ziua mea norocoasă:

Să începem cu începutul. Vorbisem aseară cu Caza să mă lase şi pe mine la facultate în drumul lui spre servici. El pleacă la 7.30 şi eu aveam de la 10 curs. Aveam să stau 2 ore prin facultate degeaba, dar mai bine decât să îmi rup iar mâinile pe cârje....



M-am trezit pe la 7.30 când a sunat ceasul lui Caza (pe al meu de la 7:10 nu l-am auzit ..sau l-am oprit şi am readormit..de obosit ce eram că doar ne-am culcat la 3 dimineața. M-am trezit dar nu am mai avut chef să mă duc devreme la şcoală, şi i-am zis lui Caza că voi merge eu pe piciorul meu la 9... să mai dorm o oră.

Pe la 8.40 primesc un sms în care mă întreabă Ionela dacă nu vin la cursuri. Eu, foarte sigur pe mine am răspuns "dar nu avem de la 10?". Se pare că nu! am greşit ziua...ieri era de la 10, azi de la 8. Oricum nu mai ajungeam la timp așa că am pierdut cursurile. Am adormit înapoi şi m-am mai trezit de vreo două ori, din cauza mesajelor primite, trezindu-mă definitiv abia pe la 11, tot din cauza unui sms.

Am dormit bine aceste câteva ore întrerupte, şi am şi visat. Se întâmpla în aşa fel încât eram poştaş, sau ceva de genul. Umblam  pe străzi necunoscute, într-un oraş străin, cu o geantă şi două foi în mână.

Pe o foaie erau numele străzilor  unde trebuia să umblu iar pe cealaltă adresele destinatarilor. Îmi amintesc exact cum livrasem o scrisoare din Germania unei doamne ce stătea la casă.  De fapt era un gard de lemn, învechit. Am intrat în curte şi era o curte mare şi frumoasă, cu doi câini mari dar cuminţi, legaţi unul în stânga unul în dreapta. Aleea pe care mergeam ducea spre un foişor, apoi spre vilă. În foişor erau două doamne, am înmânat plicul şi am plecat după ce mi s-a plâns doamna cum că aşteaptă de mult plicul acela, că poştaşul anterior îl rătăcise. (se pare că eu lucram la divizia "scrisori pierdute"). Îmi amintesc că am plecat din curte dar am făcut poză cu telefonul fiindcă era foarte frumoasă curtea: gardul era în deal iar vila undeva la poalele dealului)
Apoi am plecat spre alte adrese şi înainte să ajung la un bloc să mai livrez ceva... mi-a sunat telefonul şi m-am trezit.

Cel mai probabil vinovat de visul meu este noul job a lui caza, care seamănă oarecum cu ce am visat eu....

Dar să revenim la păţaniile mele din viaţa reală. După această trezire, m-am îmbrăcat şi am plecat la sport, şi apoi urma să am seminar de politici, să recuperez în avans pentru vineri când plec acasă. Am sta la sport vreo jumătate de oră apoi am pornit cătinel, cătinel în trei picioare spre facultate.

Baltă de transpirat după atâta pedalat în cârje, am ajuns la D11 pe bancă, aşteptând să vină colegii de la grupa 16, care au de drept seminarul de politici miercurea. Ceea ce nu calculasem eu corect e faptul că aceasta este săptămâna IMPARĂ când nu avem nici politici nici chimie!! Așadar, dragii mei, mi-am rupt spinarea până la facultate degeaba!! Nici nu îmi era destul de rău aşa în pat...am mai mers şi ca nebunu' până acolo....în fine

În altă ordine de idei, am primit mulţumită Ligii Studenţilor, celor de la "ambition!" şi preaminunatului "orange" agende universitare cu un cadou: cartelă SIM orange cu 1000 minute şi 1000 sms în reţea (pe care le activezi online). Asta era azi la uşa ligii (e rândul facultăţilor de Economie şi Sport (au alte denumiri dar le-am scurtat eu). Ieri a primit Mecanica, mâine vor primi cei de la Ştiinţa Alimentelor şi Inginerie Electrică ...şi tot aşa până miercuri se împart agende.

Să trăiţi şi mulţumim...acum pot vorbi non-stop la telefon, să mă radiez şi mai tare :) ...nu serios, chiar suntem mulțumitori :D.

de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...