Tuesday, November 03, 2009

Noapte scurtă ...

Ruşine să îmi fie că nu v-am mai scris de atâta vreme dragilor, am avut unele "porniri" dar tot timpul aveam  alte treburi... Azi nu se mai putea, trebuia să scriu, fiindcă unele lucruri dacă nu sunt spuse la timpul respectiv, îşi pierd farmecul.



De azi am card ING! în sfârşit am şi eu card (deşi nu l-am primit încă) şi nu am primit cadou la contractare :(( şi nici 30 RoN nu primesc după trei operaţiuni cu cardul (am aflat cam târziu că oferta văzută pe net, e valabilă doar la cereri online, doar de la Yahoo! ..dar măcar restu' lucrurilor sunt ok, am gratuitate, un extras de cont pe lună, gratuit (nu ca la alţii cu bani, nu dau nume), şi ce m-a atras cel mai mult: dobândă 10% lunar. (scria 8% pe net, în oferta scrisă pe foaie scrie 10% ...) Totul bine şi frumos, doar că am făcut două drumuri la bancă, fiindcă spre ruşinea mea, nu am citit ce a completat doamna de la bancă, şi era greşit prenumele....nu e foarte grav, am fost să repare, şi luni când merg să ridic cardul, va fi totul corectat.

A doua păţanie, mai dureroasă de pe ziua de azi e că am stat două ore în autogară degeaba, şi trebuie să mai stau şi mâine la prima oră....

În fine, astea sunt nimicuri, adevărata ştire a acestui articol e că:


Aseară m-am culcat azi dimineaţă pe la 02:30 ... după o seară cu multe de scris... şi pe la 4, abia aţipit, aud un zgomot. Deschid ochii, şi Radian era încă treaz, lucrând la laptop. Zgomotul fiind la uşă, aruncă el perla cum că poate e Caza (care îşi anunţese sosirea undeva în decursul zilei de azi).

Am sărit din pat şi am descuiat uşa, şi l-am găsit pe "ăsta micu" cotrobăind prin genţi (în căutarea cheii pesemne) ....binenţeles îmbrăţişări şi saluturi de bun venit, imortalizarea momentului şi a genţii grele de Moş Crăciun, şi apoi distracţia mult aşteptată ...râste şi poveşti, declaraţii de dragoste şi dor, degustări de dulciuri.

Am râs de l-am trezit şi pe Ionuţ, care dormea săracul (se vede şi în imagine trunchiul şi una bucată genunchi)... Mi-a sărit somnul, am luat cina de la miezul nopţii ..dar nu orice cină, sandwich-uri din Germania frate... am beut sucuri din pungi de plastic şi am primit un smart cu două locuri cadou!

De unde a ştiut că îmi plac maşinile mici şi cristalele alea supertransparente cu figurine înăuntru?....Da, e breloc, dar nu îl voi pune la chei fiindcă îmi e milă de el, să nu îl zgârii. Cred că încep o COLECŢIE de BRELOCURI. Mai am unul special, unul personalizat, unul mai RaC ... şi mai am câteva acasă, deci pot iniţia colecţia ...

Gata, am zis destule..nu mai continui, că mai am de desenat pentru facultate .... Bine ai revenit Caza, şi aşteptăm cu nerăbdare petrecerea de joi (când eu ar fi trebuit să dorm ca să fiu fresh vineri...dar rezolv eu cumva .. am timp să dorm ziua :P)..

de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...