Saturday, November 07, 2009

nu uita să străluceşti (original by fontilili)

"A fost odată ca niciodată, într-o pădure oarecare o buburuză care a întalnit un licurici. 
De fapt nu se ştie dacă buburuza a întâlnit licuriciul sau licuriciul a întâlnit buburuza dar asta nici nu contează pentru povestea noastră. Ceea ce contează e că buburuza şi licuriciul s-au îndrăgostit şi au hotărât să rămână împreună pentru totdeauna. Numai că şi-au dat seama că în pădure erau o mulţime de obstacole, lipsite de importanţă pentru alţii, dar care pe ei i-ar putea despărţi: o crenguţă, o pietricică, o frunză...

Şi atunci buburuza şi licuriciul au hotărât să se ţină tot timpul de mână pentru ca nimic să nu-i poată despărţi. Se plimbau împreună prin pădure şi erau foarte fericiţi dar într-o zi..... licuriciul a constatat că buburuza dispăruse.

Nu ştia dacă el i-a dat drumul ei sau dacă ea i-a dat drumul din mână, dar nici asta nu contează în povestea noastră, contează numai că licuriciul, singur şi trist, a căutat buburuza sub fiecare frunză, sub fiecare crenguţă, dar nu a găsit-o.
Iar licuriciul era din ce în ce mai trist şi i se părea că pădurea nu mai are nici un gust, nici un sens, nici un farmec... Şi cum se plimba licuriciul foarte trist, s-a întâlnit cu o furnică. Licuriciul i-a povestit furnicii ce i se întamplase iar furnica i-a spus:

- Licuriciule, poate dacă ai straluci tare, tare, buburuza te-ar vedea, oricât de departe ar fi şi s-ar întoarce la tine.
- Stii că ai dreptate? a spus licuriciul....eram aşa de trist că am uitat să strălucesc!
"

originaly posted by fontilili

de la mine,
numa' bine

1 comment:

  1. eh...au mai postat si altii..original by Dafinoiu as zice..desi nu sunt sigura, dar asta nu conteaza in povestea noastra..conteaza numai ca ti-a placut:)

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...