Wednesday, November 18, 2009

Cum să te KCI


Adevărul de seară, că tot am eu "o relaţie" cu el  de când cu articolul despre escaladarea căminului , publică azi poziţiile în care ar tebui să stăm la budă pentru a evita constiparea care poate duce chiar la infarct ..sau alte boli.

Astfel ne este reprezentată poziţia naturală de ... evacuare a deşeurilor în comparaţie cu poziţia deformată  impusă de vasul WC modern..









Înţeleg, e un articol fain, informativ..chiar nu ştiam de chestia asta; sincer nu m-a interesat niciodată cum stau alţii pe WC. :))

UPDATE: chiar e funcţională treaba asta cu poziţia ... :)) testată de subsemnatul...

Dar e bine dacă te gândeşti la cei care stau în cămin....ei folosesc cel mai des poziţia naturală fiindcă mulţi se suie cu picioarele pe vas ca să "îşi dea drumul". Nu contează că nu au simţul găurii şi ratează ţinta ..nu contează că dacă e weekend WC-urile ajung până luni mai rău decât o cocină de porci de nici nu îţi vine să te apropii de ele ...cred că ei ştiau că e poziţia naturală, şi astfel contează doar că se elimină, nu şi unde....

Dar oricum, să nu fim prea critici, în T9 era mai nasol...au ajuns ei să se KC şi la duş, fiindcă toaletele erau deja pline până la refuz.

Sursa imaginilor: ziarul adevărul de seară  prin intermediul telefonului mobil.

de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...