Saturday, February 04, 2012

Bulă și vecinul (Bancul de Sâmbătă)




Poate ați observat, sau poate nu, dar săptămâna trecută am început o nouă categorie aici pe blog, și anume Bancul de Sâmbătă... (și ghici ce zi e azi)

E drept, bancuri am mai avut pe blog, dar nu așa, nu în felul în care e gândită această rubrică. Sâmbăta trecută nu mi-am bătut capul fiindcă eram ocupat, dar de data asta puteți vedea exact ce e așa particular la această nouă rubrică săptămânală:


Amuzant, sau nu? Vă place noua idee, sau nu? Ca de obicei, aștept părerile voastre.

Știu că se putea mai bine, dar adevărul e că a fost cam pe fugă.... suntem totuși în sesiune, era ca o pauză... că altfel simt că înnebunesc de tot... E un fel de aperitiv înainte de episodul 2 din VideoBlog, care apare după sesiune. (habar nu am când anume îl voi filma... dar cu siguranță după sesiune!

Sper ca pe viitor, să se îmbunătățească aceste clipuri video. Abia la montaj , mi-am dat seama de o serie de chestii pe care puteam să le fac altfel, mai bine, mai...
Ok, am spus destule... acum e rândul vostru să vă exprimați opiniile.


PS: puteți să îmi trimiteți bancuri prin mail sau prin comentarii (acele comentarii nu le voi publica, să păstrăm secretul până sâmbăta)
de la mine,
numa' bine

11 comments:

  1. Replies
    1. Hey Darius, bine ai venit pe la mine și mai ales, bine ai venit în blogosferă!

      Mulțumesc, mă bucur că îți place.

      Mult succes cu blogul! :)

      Delete
  2. Sincer: îmi place intro-ul, nu-mi place bancul(nu e aşa de amuzant), îmi place "noua idee"(cu mici chestii cum ai zis şi tu ce mai pot fi modificate), e foarte bună, nu renunţa la ea!
    Spor la învăţat, nu mai fi aşa stresat pentru că o să fie bine(deşi îmi amintesc şi eu că stresul din sesiune nu dispare oricât ţi-ai dori, dar mai mult ca sigur e constructiv), succes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scurt, la obiect și foarte constructivă... critica, adică! Mmmda.. bancul nu o fi cel mai reușit... pe mine m-a amuzat :P

      Poate cel de săptămâna viitoare va fi mai bun. Ideea rubricii e să vă amuze, așa că trebuie să scot niște bancuri mai bune :P

      Cât despre intro, e drept că a început să îmi placă și mie... dar se poate mai bine... sper să și iasă :D

      Mulțumesc de vizită și comentariu :)

      Delete
    2. Și mulțumesc pentru urări... de acum oricum, examenul cel nașpa a trecut... Mai am unul destul de urât vineri, dar sper să fie mai bine ca precedentul!

      Delete
  3. Mai modifici cateva detali "scenice" si e ok. Oricum ideea de baza e interesanta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut!
      Da, mai am multe de modificat, dar eram curios: la ce detalii scenice te referi tu mai exact?

      Delete
    2. Pari putin crispat, dar sunt sigur ca naturaletea va veni odata cu practica.

      Delete
    3. aaa... de aia era între ghilimele :))

      Hmmmm... când zici crispat, compari cu VideoBlog 001? ... Sau și acolo sunt la fel?

      Sper ca pe viitor să par mai degajat... time will tell :)

      Delete
  4. hahahah :)) Radu, e foarte tare ideea :)) Bancurile spuse mi-au placut mereu mai mult decat cele scrise. Uite, nu ma asteptam sa descopar asta. Sa citesc bancuri nu e tocmai o indeletnicire inspre care tind, insa acest format chiar starneste interesul. Este mai... viu!

    p.s pe mine ma amuza si intro-ul :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Colorbliss. Am văzut dimineață comentariile dar eram cam somnoros așa că răspund acum... Mulțumesc pentru părerile împărtășite. Mă bucură să văd că vă place această rubrică.

      Și, dacă tot vi se pare drăguț intro-ul, nu am să îl schimb prea repede... :)

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...