Sunday, November 18, 2012

Cutia de Pantofi (+eng)

Skip to the english version


Ia uite că tocmai am aflat despre o campanie frumoasă și îmi încalc regula de „maxim un articol pe zi” pentru a vă scrie despre ea. Sper să mă iertați.

E o campanie dintr-aia de suflet, de la om la om. Fiindcă tot vin sărbătorile, haideți să ne gândim și la alții, nu doar la noi și să facem ceva în legătură cu asta.

ShoeBox.ro e site-ul unde găsiți mai multe detalii, dar pe scurt iată care este ideea:
  1. ia o cutie de pantofi (corp și capac) - fetelor, știu că aveți multe cutii dintr-astea :D
  2. înarmați-vă cu bandă adezivă, hârtie de cadouri și ceva de tăiat, apoi ambalați frumos cutia și capacul. (promit să revin cu un video-tutorial despre asta cât de curând)
  3. puneți în cutie tot ce credeți că ar face plăcere unui copil (articole de îmbrăcăminte, jucării, cărți, dulciuri - dar nu alimente ușor perisabile cum ar fi fructe sau iaurturi). Regula e ca toate aceasta să încapă în cutie!
  4. Opțional decorați cutia cu fundițe sau tot felul de ornamente
  5. Fără să lipiți capacul, aduceți cutia la una din locațiile oficiale ShoeBox.
Uite așa ai adus un zâmbet pe fața unui copil!

Anul acesta data limită este 15 decembrie ora 18:00!


Campania a pornit de la Cluj, și cea mai recentă locație, adăugată azi, este București, datorită celor de la BlogalInitiative. Felicitări!

La Galați când facem?? Dar la Iași?

UPDATE: În Galați cutiile se aduc pe Strada Domnească Nr 155 (Campus Studențesc), 
Căminul D, etaj 2, camera 210B. Luni - Vineri după ora 14.00
Întrebați la intrare, dați un telefon (0758303246) sau contactați-mă.



****
English Version
****

ShoeBox



I just found out about a nice campaign, so I am breaking my rule of „no more than one post per day” to write about it. I hope you will forgive me.

It's a soul campaign, from human to human. Since the holidays are comming, let's think of others for a change and do something for them.

ShoeBox.ro is the site where you can find more details, but in short terms here is the idea:
  1. grab a shoe box (body and lid) - girls, I know you have many shoe boxes :D
  2. arm yourselves with adhesive tape, wrapping paper and a something to cut, then beautifully wrap the box and it's lid. (I promise to return with a video tutorial about this as soon as possible)
  3. place inside the box things that would please a child (clothing, toys, books, sweets - but no perishable foods such as fruit or yogurt). The only rule is that all this have to fit inside the box!
  4. Optionally, you can decorate the box with ribbons and all kinds of ornaments
  5. Without glueing the lid, bring the box to one of the official ShoeBox locations.
And that's how you bring a smile on a child's face!
Deadline: 15th of december, at 18:00 hours

This campaign started in Cluj, and the latest location added is Bucharest, thanks to BlogalInitiative. Congratulations!

When will Galaţi join that list? How about Iași?



Thank you for your visit!
Feel free to report any mistake or typo. Thanks!
"Politeness is an inexpensive way to make friends."
William Feather

4 comments:

  1. Salut Radu,

    multumesc de preluare. Ca raspuns la Galati si Iasi: DA, cu mare drag daca vrei sa incepi locatii in cele 2 orase, te primim la bord.

    Cele 2 conditii unice sunt: sa gasesti locatie pentru colectarea cutiilor si sa ai liste cu copii care vor primi cutiile la final.

    Discutam detalii?

    Multumesc frumos!

    Valentin

    ReplyDelete
  2. Desi intru aproape zilnic sa iti citesc noile articole, comentez foarte rar si imi pare rau..incerc sa tin ritmul..asa...am aflat de aceasta campanie acum doua saptamani, cand matusa mea mi-a spus ca trebuie sa colecteze cutii la scoala unde lucreaza, aici in Anglia...am cerut detalii, le-am aflat si mi s-a parut o campanie geniala si m-am bucurat cu atat mai mult cand am aflat ca este o campanie activa si in Romania :) Bravo voua! Ma bucur de asemenea pentru ca am vazut ca este campania si in Iasi si de faptul ca se primesc cutii pana pe 15 decembrie, pentru ca eu vin acasa saptamana viitoare si sper din tot sufletul sa ajung si eu sa daruiesc o cutie..abia astept chiar :D Multumesc pentru activitatea ta online, fara de care nu as fi aflat ca aceasta campanie are loc si in Iasi unde voi ajunge curand! Si apropo de asta, trebuie sa vorbim cumva poate poate reusim sa ne vedem de data asta ca in vara nu am mai apucat (din vina mea, stiu)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai revenit... Vorba aia, long time no.. write :D

      Păi e foarte fain că vrei să te implici. Tu când vii în țară? Cât stai? Să vedem cum facem cu programul... că nu stau prea bine cu timpul. Dar vorbim, ne auzim.. ai toate datele mele de contact, deci nu-i problemă. :D

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...