Tuesday, November 13, 2012

„One Lovely Blog” Award (Leapșa)

Iaca am primit încă o leapșă cu reguli, tot un fel de blog award ca și leapșa cu 11. De data asta regulile, deși similare, sunt mai puține:
  1. Oferă mulțumiri celui care te nominalizează;
  2. Dezvăluie 7 secrete despre tine;
  3. Nominalizează 15 bloggeri pentru distincția de „One Lovely Blog”;
  4. Mergi pe pagina celor nominalizați şi anunţă-i (regula asta o încalc, din nou).
Motivul pentru care vă scriu asta acum, nu e ca să fac leapșa, și  veți vedea că am să încalc multe reguli (din cele oricum puține) ci scriu pentru că sunt plin de mirare!


Am primit nominalizarea de la Liviu Bimbea, dar eu habar nu am să fi intrat vreodată în contact cu dumnealui. Adică numele îmi e total străin, nici blogul nu-l recunosc, și prin blogrollul dânsului nu am găsit pe nimeni din cei care sunt „cu vechime” pe blogul meu sau pe care îi vizitez/comentez. Da, am zărit două nume cunoscute... dar atât. Nimeni cu care să fi socializat vreodată.

Așadar putem concluziona că este un vizitator nou sau care nu a mai grăit niciodată pe blogul ăsta :D. Altfel spus, un străin mi-a dat un premiu și mi-a numit blogul „Lovely”. Și de aceea îi mulțumesc!

Pentru că, realmente de asta ar trebui să primești această distincție, nu fiindcă cineva te-a pus de umplutură ca să iasă la număr 15, cum spune regula. Nu! Ar trebui să premiezi acele bloguri pe care le consideri faine, nu?

Cine-i de acord cu mine, mâna sus! (faceți o poză cu mâna sus și trimiteți-mi! :D )

Așadar, nu am să spun 7 secrete, fiindcă, așa cum spunea și Florin, de aia sunt secrete :D dar am să declar „LOVELY” următoarele bloguri: (care nu au mai primit asta până acum, din câte știu eu):

Iar obligațiile lor sunt: absolut niciuna!!

2 comments:

  1. Iti multumesc, Radu! Tare mult :) Ce-i drept, nimeni nu mi-a mai catalogat blogul ca fiind ,,lovely", e un inceput in toate, hihi :P

    Ce bine ca nici o obligatie!! :))) Am o problema cu ele, cu obligatiile, in ultima perioada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da.. cunosc senzația, mai ales când devin sunt prea multe.. obligațiile :P

      Cu plăcere!

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...