Friday, November 23, 2012

Câștigător la campania „Profi & Vodafone”

Participăm, participăm, dar mai și câștigăm uneori. La ultimul concurs la care am participat pe Blogal Initiative se pare că m-am clasat pe locul 4. 

Au fost 6 premii: locurile 1, 2 și 3 + 3 pachete promoționale.

Anunțarea câștigătorilor s-a făcut acum câteva zile, și spre surprinderea mea, deja a ajuns premiul. Zilele astea, de când am început campania, nu mă mai surprinde să fiu sunat de pe numere necunoscute, dar când interlocutorul mi-a zis că are un colet pentru mine, m-a uimit.

Așadar, dragilor, am câștigat, din partea celor de la Vodafone, un pachet promoțional constând într-o geantă și o geacă, pe care vi le arăt mai jos.



Și fiindcă poate sunteți curioși, premiul 1 a fost o tabletă oferită de Profi iar premiile 2 și 3 erau câte un smartphone. Da, îmi doresc de foarte mult timp un smartphone și e ciudat să vezi că eram atât de aproape.. dar în același timp sunt mulțumit de premiu. Și să vă spun de ce:
  • în primul rând și cel mai important: am câștigat ceva. Și asta e lucru mare!
  • în al doilea rând, am fost pe locul 4, adică am primit primul pachet promoțional din cele 3. Asta e bine pentru că, DA, poziția în clasament contează, uneori mai mult decât premiul, mai ales când sunt egale.
  • în al treilea rând e lucru mare că am luat premiu, fiindcă au fost alții care s-au implicat mult mai mult, care au scris zeci de articole, mai lungi sau mai scurte. Eu am scris un singur articol, și ăla aproape de finalul campaniei, dar a fost destul de bun încât să fie premiat și asta e bine.
  • ca premiu de consolare (să-i zicem așa) e foarte fain și util. Geanta aia e genială. Nu are compartiment de laptop, asta e singurul defect pe care îl pot găsi, dar în rest, cred că e minunată. Cum sunt o persoană atentă la detalii, hai să vă spun mai pe larg:
    • este ECO, adică nu e făcută din fibre de PVC. are un aspect foarte plăcut, o culoare care să se asorteze cu orice (orice aș purta eu - da eu oricum nu mă asortez când mă îmbrac)
    • este bine făcută, și pare rezistentă. are multe buzunare (și eu sunt maniac după buzunare / compartimente / sertare / rafturi etc).. are buzunare în buzunare. Bine de știut că eticheta oferă informații vitale, despre gabarit. Dar le ce te-ai aștepta, la o geantă gândită pentru avion?
    • mânerele se pliază lejer pe geantă pentru a nu-i mări gabaritul inutil
    • eticheta este prinsă de mâner printr-un colier metalic (o șufă multifilară cum e cea de la frâna de bicicletă) care se închide prin înfiletare. E șurub frate, cum să nu-mi placă! :D
    • exteriorul prezintă un singur compartiment ideal pentru lucrurile pe care le-ai accesa rapid, gen ceva de citit, de scris, Ipod, telefon, cardul, carte de vizită (compartimente separate).
    • în interior pe lângă compartimentul principal, destul de mare și încăpător, avem pe fiecare laterală alte buzunare. Pe partea dreaptă sunt două buzunare cu închidere velcro centrală (arici) și o carabină pentru prins cheile (da, doar nu vrei să le cauți pe la fundul genții, nu?). Pe partea stângă avem alte 5 buzunare: două mai mari, cu fermoar și trei fără închidere: unul din plasă și două mici.
    • toate părțile din metal sunt făcute din aluminiu (sau aliaj de aluminiu) deci sunt foarte ușoare și foarte frumos finisate, asta inclusiv logo-ul vodafone și carabina din interior.
    • cataramele care leagă cureaua de geantă au un model foarte fain și sunt de asemenea din același aliaj și au același finisaj. Că tot aminteam de curea, și ea arată foarte bine
  • Geaca e și ea faină, și pare impermeabilă, dar e mărimea S iar eu port măcar M. Drept pentru care am să o dau mai departe, alături de alte lucruri, unui copil, într-una din cutii.
Nu știu cum se face, dar din toate concursurile la care am câștigat ceva... la majoritatea am fost pe locul 4. Să fie ăsta un făcut? Trebuie neapărat să depășesc numărul ăsta  :D

Mulțumesc Blogal Initiative, mulțumesc Vodafone, mulțumesc Profi. 
Și vă mulțumesc și din partea școlilor care au primit acele laboratoare de informatică.

5 comments:

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...