Friday, May 18, 2012

Video Blog 008: Inspirație (partea a 3-a)


Uite că am reușit să public mai devreme decât de obicei...

Vă prezint partea a treia din Inspirație, așa pe scurt și poate cam anost. Zilele astea sunt cam ocupat, cam obosit, cu niște corăbii scufundate și asta, din păcate se observă și în video. Mi-am dat seama la montaj, dar e prea târziu să mai fac altul...

Vor veni și zile mai bune, când am să pregătesc din timp filmarea. Asta a fost cam pe nepregătite, la fel ca review-ul de marți, dar mesajul cred că s-a înțeles.

Am reușit să termin de înșirat toate sursele de inspirație și ce anume am împrumutat de la fiecare, sau ce am adaptat... trageți voi concluziile :P

Așa cum spuneam, aveți aici link-urile spre canalul de YouTube a lui Danny (Gradual Report), canalul de bancuri (ddiary09) și bineînțeles toate filmulețele de care am amintit în video:
  • How to Kiss (primul film pe care l-am văzut de la Gradual Report)
  • Perfect Date (producție comică pe care a promovat-o Danny pe canalul lui - adică a făcut un Report despre cum a fost la filmări și apoi a dat link spre produsul final)
  • Pirate Joke (are glume și mai amuzante... dar e funny și cum le spune)
Acum întrebarea care vă macină ar fi: „Dacă How to Kiss e PRIMUL video blog pe care l-ai văzut de la Gradual Report, oare ce căutai de YouTube de ai dat peste el?

Nu am să stau să caut explicații care oricum nu vă vor mulțumi, ci am să vă spun că habar nu am să sărut și căutam un tutorial, eventual niște cursuri online, sau poate... ceva manuale PDF, sau ... cine știe, ceva! Mulțumiți?

Acum...fiecare e liber să creadă ce vrea :D

Attributions:

de la mine,
numa' bine

6 comments:

  1. aaaaaa, Daaaaaanny :)))) Nu ma asteptam sa dau de el si la altii :)) hahah :D
    How to kiss a fost si primul meu, ca sa vezi coincidenta. Mie mi l-a recomandat fratele meu, in urma cu 2 veri cam asa, cand a fost la Cluj. Noi avem obiceiul sa ne uitam impreuna la seriale si chestii amuzante pe youtube, cu orele. Si in ziua respectiva am luat toate filmuletele lui Danny. Dupa How to kiss, cred ca ne-am uitat la Yes, occiffer, I didn't. Haios.
    Tipul, la o prima vedere, pare deraiat, motiv pentru care de fiecare data cand l-am mai ,,recomandat" asa in trecere si altora, am avut reactii... de retragere :)) Mie mi se pare bun, ca actor, poate fi si ,,normal", evident, dar e mai comic asa cu vocile alea si ochii bulbucati.
    Plus ca explicatiile in sine, dincolo de ambalajul in care le pune, sunt de multe ori destul de inteligente :)

    Si da, se vede ca ti s-au scufundat niste corabii, ca sa folosesc expresia ta, insa e normal sa avem zile mai bune, zile mai putin bune. Nu poti fi energic intotdeauna. Da, poti sa iti alegi momentele in care sa filmezi... insa ideea e ca oferi si latura asta a ta, si e ok :)

    Un weekend minunat iti doresc, Radu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar coincidență. Și chiar că e neașteptat să aflu că deja ești fan :P

      ce pot să mai zic...ai descris foarte bine tot ce trebuia spus despre Danny, nu ca plictisitorul meu filmuleț.


      Cât despre corăbiile mele și despre momentele când filmez... uneori nu se pot evita. Eu țin neapărat să public clipuri făcute în acea zi (filmate și montate), și fiindcă a devenit rubrică săptămânală, nu am cum să aștept până mi se mai schimbă starea. Asta e... veți vedea de toate, nu numai zâmbilici (așa cum poate aș fi vrut)

      Dar, totul e bine acum... a fost o săptămână agitată cu aproximativ 24 de ore de somn adunate.. dar azi a fost totul ok .. revin cu detalii luni :P

      Mulțumesc frumos! Weekend plăcut!

      Delete
    2. Tocmai ca e bine sa vedem de toate. Mi se pare mai autentic asa, caci sa afisezi mereu aceeasi stare de spirit devine fortat, probabil, la un moment dat.
      Iar filmuletul nu e plictisitor, hei :) Plus ca am mai aflat si de celalalt canal al lui, nu il stiam (nici nu am cautat, ce-i drept).

      Delete
    3. Exact această expresie am folosit-o și eu când înregistram și am zis primul ”salut”. A sunat atât de forțat încât a fost nevoie să trag vreo două sau trei duble de început... bineînțeles, ultima a fost cea mai bună :P

      Nu îl știai? Ce fel de fan ești? Eu sunt abonat la canalul lui și urmăresc toate clipurile (sau urmăream, că în ultima vreme, așa cum am spus, și-a pierdut calitatea mesajului, deși calitatea video a crescut).

      Și fiindcă simt că trebuie să explic ceva ce tot am spus prin video „descoperit de curând” înseamnă de fapt de anul trecut... sau undeva în intervalul 2011-2012... :D

      Delete
    4. Hehe, eu nu prea stiu sa fiu fan :)) Adica, vezi, imi scapa astfel de lucruri/aspecte, nici nu ma uit dupa ele, decat daca fac asta in mod intentionat, cu ceva ocazie. Iar in ultimele luni nici eu nu am mai urmarit, desi abonata sunt si eu - din motive, nu stiu, subiective - am avut mereu altele pe cap.

      Probabil scade calitatea mesajului pentru ca a obosit si el sa faca aceeasi chestie, ma gandesc. Nu stiu :)

      Delete
    5. Probabil o fi ocupat, probabil a devenit stresant să facă 3 video pe săptămână, sau nu mai are tragere de inimă (deși a devenit partener și face bani...) sau cine știe care e cauza.

      Nici eu nu mă mai grăbesc așa să văd noile video-uri pe care le încarcă... când am timp și când îmi amintesc o fac!

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...