Tuesday, May 01, 2012

Video Blog 005: Inspirație (Partea a 2-a)


Era și timpul pentru partea a doua, nu?

Acum două luni începeam această tematică „Inspirație” și vă amenințam că partea a doua va fi despre... Creative Monkeyz. Ei bine, în dimineața aceasta de 1 mai, după o noapte de maimuțăreli (vezi video) am filmat VideoBlogul cu numărul 5, mai exact partea a doua din această serie de trei filmulețe.

Începe să mă enerveze camera asta și lavaliera... Camera fiindcă se încălzește și se oprește din filmat, iar lavaliera, pentru că uneori se taie înregistrarea (lipsesc bucăți). Cu toate acestea am reușit să filmez și să spun, majoritatea lucrurilor ce trebuiau spuse (restul vor fi în partea a treia, normal).

Încă o chestie: scuze că sunt cam colțuros (imaginea e puțin cam colțuroasă mai ales dacă selectați HD)... Încă nu am perfecționat editarea asta cu green screen :(
De fapt am uitat unele chestii fiindcă aveam emoții (nu am mai vorbit de mult, așa că se înțelege), dar esența am spus-o. Tot pe seama emoțiilor pun și pronunțiile total varză ale cuvintelor în limba engleză :D


Așa cum ar fi trebuit să vă obișnuiți din ediția precedentă, aveți mai jos tot felul de link-uri, cum ar fi trimiterile spre edițiile Miez la care am făcut referire în VideoBlog (click pe poze, adică)

(imaginile sunt apelate de la sursă, nu copiate - „chill man, it's linked”)
De asemenea vă trimit spre: RObotzi, 3lăr, și la Cafea...să vă clătiți și voi ochile :D

L.E.: proaspăt din cuptor, fierbinte de 1 mai, vă prezint și Miez 28:
End Later Edit



Spre final, transmit salutări tuturor prietenilor mei din Cluj, în special domnișoarei Colorbliss, că i-a dus dorul blogosfera. Mai revine ocazional și pe aici, drept pentru care trebuie să îi mulțumesc.

Recomandări:



În final, fiindcă am uitat să amintesc de ei în VideoBlog, vă prezint alți ardeleni dragi mie, respectiv nebunii de pe ilariant.ro pe care i-am descoperit în urmă cu aproximativ un an, și ale căror clipuri m-au amuzat enorm.
Au început din vremea studenției, și vor să păstreze acea iluzie, deși cred că au trecut de vârsta respectivă. Mai întâi filmau prin cămin (comice episoade, nu glumă) apoi cică s-au mutat la apartament. (Nu i-am urmărit îndeaproape, iar feedul lor nu prea funcționează pentru că site-ul e în construcție, dar dacă veți fi curioși să vedeți mai multe pe site-ul  și pe canalul lor de YouTube, sunt sigur că nu veți regreta. 


Și încă o recomandare: o descoperire mai nouă, deși e băimărean, (nu clujean), un tip care face Video Blogging foarte bine și inedit: la volan (majoritatea filmulețelor sunt la volan, în timp ce conduce.. ce mod super de a petrece și de a economisi timpul :D).

Abia azi am dat de el, căutând nu-mai-știu-ce... Se numește Gaben, îl găsiți pe gaben.ro unde puteți vedea toată arhiva de fimulețe, sau pe canalul de YouTube ( el le face publice, nu ca mine... :D )


În încheiere, așa cum se cuvine:

Attributions:



***
PS: azi e 1 mai (am mai spus și în video)... și toată ziua am lucrat (aproape toată ziua) la acest video, de aceea l-am publicat așa târziu..... Sper că voi ați petrecut frumos, acolo unde ați fost!
de la mine,
numa' bine

23 comments:

  1. Deci tu şi de 1 Mai ai muncit, of of :P
    Cei de la Creative Monkeyz ar trebui şi mai mult promovaţi, din păcate la noi prinde umorul prost, doar ce ţine de sex, cât mai vulgar şi lipsit de bun simţ.
    Ar trebui să-ţi faci cont de Facebook, nu păţeşti nimic rău, din contră sunt multe avantaje.. :) Printre ele: ai putea să-ţi promovezi şi blogul acolo.
    Ardelenii sunt întradevăr foarte calumea, nu am cunoscut niciunul care să-mi displacă, mă gândeam să mă duc şi eu la Cluj să fac masterul, mai mult pentru oamenii de acolo şi pentru oraş.
    Succes la facultate, după minivacanţă şi spor la scris şi la creativitate în continuare! >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună! :D

      Nu pot să mă plâng, sunt alții care au făcut munci mai serioase ieri, când majoritatea se relaxau :)

      Păi și umorul lor e uneori vulgar și deseori cu referire la sex, dar tot îmi plac. Tocmai fiindcă nu o fac ostentativ, dar nici nu se feresc atunci când trebuie :)

      Cont pe facebook? ba pățesc ceva: și mai mult timp pierdut.. deja îl irosesc în alte feluri, nu mai e nevoie să încerc să mă acomodez cu valul... Și oricum nu am fost niciodată la modă, de ce să încep acum?

      Master la Cluj... ce idee :D

      Mulțumesc mult pentru urări :)

      Delete
  2. Ai muncit ceva timp la clip. Felicitari pentru initiativa! La cat mai multe..ca tot am vazut ca ai pus 005 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salutare Ciprian! Mulțumesc!
      Inițiativa, e de prin ianuarie, dar public mai rar; media momentan mi-a ieșit la 1 pe lună :P.

      Da, am pornit optimist având 00 în față :D

      Delete
    2. E foarte bine si 1 pe luna! Asa o sa capeti experienta intr-un domeniu nou pentru tine! :) Te va ajuta cu siguranta si in blogging

      Delete
    3. Mulțumesc.

      Măi Ciprian, am vrut și eu să zic ceva pe la tine în blog, da nu mă lasă decât dacă mă loghez cu wordpress, și eu nu vreau să mă loghez cu wordpress...

      Delete
    4. Un motiv in plus pentru a-mi lua domeniu! Pare rau...nu stiu ce se intampla!

      Delete
  3. În primul minut m-am holbat cum te-ai "decupat" şi ţi-ai aplicat efectele alea mişto. În al doilea minut ţi-am urmărit dicţia şi mimica şi am decretat că nu e rău. În al treilea minut, până la al cincilea, am încercat să prind ideea, esenţa. Apoi am lăsat doar sunetul şi am trecut pe alte pagini până am decis că nu e drept să reduc la tăcere muzica atâta vreme.
    Comentariul ăsta nu e despre mine în particular, ci despre toţi oamenii mai mult sau mai puţin ocupaţi. Te pricepi la filmat, la gesticulat, la vorbit. Dar, te rog, condensează mesajul. Timpul chiar nu mai are răbdare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună, Ana!

      Mulțumesc pentru comentariu.. da, la asta lucram azi (oarecum)... am să încerc, să vorbesc mai puțin :D

      Mulțumesc încă o dată!

      Delete
  4. Ieeeei, ti-s dragi ardelenii :D E ciudat sa imi multumesti pentru ca revin, eu ma bucur ca am unde reveni si ca ma simt bine-venita pe-aici :)
    Sincer, imi sunt straine emisiunile la care faci referire, insa de curiozitate voi arunca o privire cat de curand. Le-am bookmark-uit, sa nu uit.

    Oricum :)) Apropo de logoree, e tare comica reactia lui Codin (?) vizavi de lungimea mailului primit de la tine! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi cum să nu-mi fie dragi? Nu e ciudat, așa am simțit.

      Acum, revenind la emisiuni: dacă vei urmări MiEZ 16, la care făceam referire, vei afla și restul reacțiilor la mail-ul trimis. Nu știu alții ce părere au, dar pe mine m-au amuzat enorm! Și încă o chestie: am mai trimis de curând un mail plin cu întrebări, și sper să nu mă certe iar că e prea lung :D

      Mulțumesc pentru că ai urmărit tot :)

      Delete
    2. Uite, tocmai am urmarit miezul 16 :)) Da, e chiar amuzant :P Imi place faptul ca desi fac glume, iau totusi in serios intrebarile si raspund pertinent la ele :) Mi-a placut si recomandarea ta, cea referitoare la cosmetice. As urmari emisiunea pentru partea asta de recomandari. Din pacate, mi se incalzeste laptopul foarte tare la ei pe site..., insa ma bucur ca am reusit sa vizionez macar o emisiune :)

      Delete
    3. E, și nu prea „recomandarea mea”. Eu recomandasem într-adevăr tot canalul YouTube, dar era alt filmuleț indicat. Poate e mai bun ăsta :D

      Întrebările serioase sunt luate în serios... iar cele dubioase... fac deliciul emisiunii :))

      Delete
    4. Probabil au ales de acolo ce li s-a parut lor interesant sau ceva care ar fi starnit curiozitatea celor care urmaresc emisiunea. Oricum, ideea in sine e foarte buna :)
      Da, voiam sa spun asta, nu vreau sa fiu rautacioasa sau ceva, dar se vede diferenta de abordare (cum a raspuns intrebarilor tale si cum a raspuns anterior...) :)) Insa, cum bine ai spus, e nevoie si de.. desert in emisiune :))

      Delete
    5. răutăcioasă? Cu ce? Mamă, dacă urmărești mai multe emisiuni, îți garantez că de la răs faci febră musculară la abdomen :D

      Așa prostii spun unii...

      Delete
    6. imi imaginez... in urma cu ceva timp, cand erau ei mai la inceput (cred ca inainte de comentariile prin facebook), am vazut la ei pe site cati imbecili lasau comentarii aiurea (la episoadele cu robotzi, zic).
      Cu siguranta voi mai urmari si altele, insa ar trebui sa imi iau un cooler pt laptop inainte :D

      Delete
    7. Da, dar încă mai sunt dintr-alea chiar și cu facebook. Când facebook-ul va fi folosit doar de oameni inteligenți, abia atunci toate comentariile vor fi demne.

      Delete
  5. Cei de la Creative Monkeyz mi se par geniali; eu ma mai uit la rubrica La cafea-Inspiratie...m-am mai uitat din cand in cand si la tutoriale, iar Robotzii sunt nelipsiti :D ..dupa ce am vizionat acest videoblog am hotarat sa intru si pe Miez, sa vad care e treaba pe acolo si presimt ca voi ajunge la zi si cu acele episoade.. deci, multumesc! :D
    De mentionat ca primul lucru ce l-am observat cand am dat play la clip a fost ca te-ai tuns...era si timpul :>
    Un master in Cluj nu ar fi rau, orasul e superb, oamenii foarte faini, facultatile foarte bune...Mie mi-ar fi placut sa merg la facultate la Cluj daca as fi ramas in tara...si probabil daca as putea sa dau timpul inapoi cu siguranta asta as face..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dacă ăla a fost primul lucru observat, înseamnă că nu ai fost foarte atentă la "Bancul de Sâmbătă"

      Mă bucur că răspândesc mania MiEZ-urilor :D

      Master la Cluj.. interesant. Dar stai așa, adică regreți plecarea?

      Delete
  6. Ah, ai dreptate, am ratat bancul...imi pare rau...nu regret plecarea pentru ca asta mi-am dorit la momentul respectiv, a fost decizia mea...doar ca acum, fiind aici vad lucrurile si din alta perspectiva. Stii cum e, omul nu e niciodata multumit e deplin; tot timpul vrea mai mult sau altceva...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ai ratat bancul, doar că ai ratat frizura mea :))

      Deci.. e bine, dar nu era musai... sau putea fi și mai bine, am înțeles

      Delete
  7. Ah ce nebunie..am verificat acum bancul si l-am vazut, ti-am dat si comentariu...am crezut ca ai postat alt banc pe care l-am ratat, pentru ca a trecut ceva timp de cand l-ai postat pe acela...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, știu că l-ai văzut, eu nu am insinuat asta, am zis că nu ai fost destul de atentă la detalii, ci mai mult la ce spuneam :D

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...