Sunday, May 27, 2012

City Race 2012 (Galați)


Foarte tare, foarte fain, foarte amuzant, foarte drăguță domnișoara :))
Ce? E blogul meu, pot zice ce vreau, nu? =))

Ok, dacă nu ați urmărit VideoBlogul anterior, vă spun că City Race a fost și sperăm să mai fie, o cursă nebună prin oraș, printre câteva checkpointuri și rezolvând niște provocări, cursă la care am participat azi împreună cu Gabriel și Viorel.

Aș vrea să vă dau mai multe detalii, dar acum nu vă mai ajută. Mai bine le aflați de pe pagina de facebook, dacă vă interesează pentru anul viitor :D (da, am și eu cont facebook în sfârșit... și... da, din cauza acestui eveniment mi-am făcut contul, sau el a fost picătura care a răsturnat paharul :D.

Să vă explic o chestie importantă: regulamentul spunea că locația de pornire rămâne secretă până în dimineața concursului, urmând să fie publicată pe facebook iar primele 10 echipe care ajung vor intra în concurs. Așadar era un concurs înaintea concursului. Foarte tare! 

Dimineață pândeam cu toții pagina de facebook iar atunci când a fost publicată imaginea cu o păpădie am ieșit în goană afară spre stația de autobuz. Am luat un maxi (că troleul e prea încet) și am ajuns la Păpădie (cei din afara orașului nu știu, dar vorbim de o fântână arteziană în formă de păpădie, aflată prin centrul orașului - ca să zic așa).

Acolo surprize!
Prima: se dădeau concurenților tricouri frumoase, galbene inscripționate cu „CityRace” .. Ieeei ce fericit eram. :D
A doua: eram echipa cu numărul 16 sosită..... CE?? DE CE? NUUU! Triști, atât de triști ... dar apoi ni se spune că participăm toți la competiție, dar că primii zece primesc tricouri și 10puncte bonus. CUM? Eram și mai trist... fără tricou, fără puncte... eram și mort de oboseală după noaptea de ieri de la Brateș (v-am zis despre asta în video anterior) așa că eram destul de aproape de a renunța. Vorbisem cu băieții, nici ei nu erau foarte încântați... nici odihniți.. dar am decis să mergem măcar până la primul punct de pe listă, ca să vedem provocările. E drept, pe mine m-a determinat să merg autocolantele ce se lipeau pe concurenți.. măcar atât, dacă tricouri nu aveam. :))

Eu (noi) credeam că trebuie să mergem la checkpoint și primim acolo provocările... de la un organizator. Dar nu! Se pare că ele se aflau tot în broșura primită la start... Am aflat cam târziu și eram cam pierduți în spațiu. La primul obiectiv am ajuns repede, fără să parcurgem lista de provocări (și aici am pierdut cel mai mult)... Am fost surprins să văd că nu există nici un checkpoint, nici un omuleț care ne așteaptă... trebuia doar să facem poze :P (am dedus cam târziu)

Nu mă mai lungesc cu detalii... lista cu provocări nu o mai am, că aș fi expus-o aici, dar vă las mai jos pozele să vă faceți voi o idee. (lista completă abia marți putem să o recuperăm).

Să nu săriți pe mine că nu sunt aici toate pozele, că nu le-am publicat (sau trimis), dar abia am venit, nici nu am mâncat, nici nu m-am spălat... m-am apucat de astea.. iar pe la orele 20.00 trebuia să fiu la premierea pentru concursul de alpinism (Olimpi-X) ce s-a desfășurat miercuri.... sunt pe fugă așa că pozele mari și încărcarea lor pe facebook va mai dura! (uau, nu-mi revin din mirare: am cont pe fațăcarte!!).

Trageți voi concluziile din imagini: cam ce provocări credeți că am avut? :D 

După vreo două ore am considerat că e timpul să finalizăm cursa, deși eu aș fi vrut să mai facem câteva chestii de pe listă) și ne-am îndreptat către linia de sosire. Ne-am mulțumit cu experiența acumulată, am predat imaginile am stat puțin la centrul „PRINT Area” și apoi am plecat acasă.  Ajuns aici nu aveam stare... nu puteam să mă apuc de nimic știind că în orice moment urma să fiu sunat să revin pentru premiere. M-am întors deci la magazin fără să fiu chemat și am stat acolo până la final alături de celelalte echipe. Mi-am revăzut imaginile în timp ce ne erau „verificate de comisie”. Mi-am dat seama ce am greșit, am văzut pozele celorlalți și mi-am dat seama ce ocazii mari am pierdut... Eh anul viitor vom fi mai bine pregătiți.


După o altă perioadă de așteptare, a venit timpul premierii (da, au avut de muncă organizatorii deci sub nici o formă nu îi acuz că ne-au lăsat să așteptăm.. înțeleg cum e să fii așa agitat și constrâns de timp)
Locul I echipa „Big UP”, locul II Echipa „Electro” iar locul III (sper să nu greșesc) echipa „Charming chicks”. Iar noi... Noi ne-am ales doar cu premiile de participare și o oarecare poziție în clasament (nu știm care, fiindcă abia mâine se va posta lista. Am pornit drept echipa 16.... și preconizez că tot pe acolo am rămas, dar eu sunt mulțumit și fericit.

Cum să nu fiu mulțumit după așa o experiență faină, după ce am întâlnit oameni atât de veseli și de prietenoși, după ce ne-am maimuțărit prin tot orașul și ne-am pus în situații penibile...

Cum să nu fiu fericit că mi-am adăugat încă un breloc la colecție, cum să nu fiu fericit că am făcut poze și, de ce nu, am deschis relații noi...

Salutări echipei PRINT Area (dacă citește asta), fiindcă sunt grozavi! Nu îi cunosc personal, dar așa mi-au lăsat impresia. Am fost extraordinar de plăcut impresionat de ei, de cât de amabili și prietenoși au fost, de cât de veseli erau, de câtă veselie era peste tot.. mai ales la final, la premiere.  Evident, eu vorbesc de cei 6 organizatori pe care i-am văzut azi, nu pot să mă exprim legat de ceilalți care or mai fi la firmă :P

Chiar dacă în poză nu pare (probabil nu le place să iasă zâmbind în poze), dar toată lumea a zâmbit și a râs azi... Genială zi!

Amu, asta e diploma mea, și mi se pare bestială pentru ceea ce scrie pe ea... pentru cum au făcut-o.. SUPER!

(sunt cam surescitat, nu? hai să ne calmăm..)
Dacă ai avut răbdare să citești până acum, mai stai puțin, că mai am de zis câteva chestii...


Mă știți doar, eu sunt foarte critic. Și să fie clar: sunt mulțumit, fericit și sunt conștient că nu aveam cum să luăm vreun premiu, deci criticile ce am să le spun nu sunt din invidie pentru câștigători, ele sunt doar ceea ce îmi trece mie prin cap, că așa e firea mea: perfecționistă și critică :P

În timpul ce a trecut până la premiere îmi compuneam în minte acest articol pentru a-l scrie acasă (bun era un smartphone), realizam mental lista de chestii care aș considera eu că ar trebui îmbunătățite la această competiție... Aveam de gând să fac un articol critic, dar..... la finalul festivității am discutat cu organizatorii un pic și la întrebarea : „aveți o condică de sugestii și reclamații pentru eveniment? Că eu sunt cam critic și nu mă pot abține”... mi-au dat de înțeles că doresc să fac aceste remarci în mod privat. Cum aș putea să încalc această rugăminte? Nu-mi stă în fire să fac asta, mai ales că, așa cum am zis la început... era drăguță domnișoara... și eu nu pot refuza domnișoare drăguțe :D
(hai mă că glumim... nu vă aprindeți !!)


Așadar, dragii mei, nu am să vă înșir aici ce consider eu că a fost greșit, sau ce putea fi îmbunătățit. Este primul an când se organizează, este primul lor concurs de genul, așa că tot ce am să critic am să fac pe privat. Îmi cer scuze vouă, că nu veți savura încă o bucățică din mintea mea :D 

Vreau în schimb să felicit câștigătorii, nu le-am văzut imaginile dar din cele zărite de la alții am observat idei geniale.. Felicit toți participanții pentru că au făcut posibilă această zi. (că fără participanți, nimeni nu e vesel)

Later Edit : fiindcă doar de la ei am văzut link spre un blog cu un articol mult mai „la obiect” decât al meu, vreau să felicit echipa „România Mare”...  foarte faine pozele și foarte corect interpretate provocările. Mi-au plăcut foarte mult. Bravo!!

Vreau să felicit  în mod special organizatorii, pe cei de la PRINT Area. Nu frate, nu mă plătesc să le fac reclamă, dar o merită! Acum am intrat pentru prima oară pe site-ul lor dar poate am să fac un reWWWview cândva).
Vreau să le mulțumesc pentru această idee, vreau să urlu de supărare că nu am și eu un tricou de la competiție, (așa ca amintire) și să spun că tare mi-ar face plăcere să am o colaborare cu ei pe viitor. (deși după atâtea aberații scrise aici, cine mă mai ia în serios??)



Și fiindcă finalul nu e final până nu zic eu, mai am de spus ceva.... (ohooo, se simte că n-am mai scris de mult pe aici.. nu mai dau gata articolul :D ).

Am scris articolul oarecum cu pauze, în timp ce mai fugeam pe afară să văd când începe festivitatea de premiere de la Olimp-X. Am să revin cu un articol legat de ce-a fost azi noapte la Brateș și unul pentru ce-a fost la premierea de la Olimp-X, ca să nu amestecăm lucrurile... v-am pupat*!

*Da' de ce-am zis asta? eu nu așa închei articolele.. ce-i cu mine azi??? 
Am o stare faină și cu chef nebun de glume (în caz că nu ați observat în tot articolul de mai sus)... 
De vină trebuie să fie oboseala, că de obicei așa reacționez când se acumulează multe. 
de la mine,
numa' bine

5 comments:

  1. Super tare articolul, super poze, încearcă totuși să renunți la englezismele de genul: target, checkpoint, etc. Apreciez că folosești diacriticele și că scrii corect Românește! Și ideea cu România Mare mi-a venit din dorința de a fi reprezentați cât mai bine, eu din România și ele din Moldova (România de dincolo de Prut).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bun venit pe aici Ștefan! Am câțiva pitici (adică fixuri) și ăsta cu diacriticele e unul din ele.

      Cât despre englezisme.. prea greu să renunț la ele.. e mai comod așa și nu mă deranjează... Oricum, atât de multe au intrat în vocabularul nostru (și în dicționare) încât nu mai știu ce e sau nu e românizat :)

      Mulțumesc pentru păreri și pentru sfaturi. Oricum, nu folosesc decât rar cuvintele în engleză, acolo unde nu am cu ce înlocui în mod simplu. Nu fac abuz ci încerc să respect limba noastră :)

      Da, foarte tare echipa voastră. Am observat apoi că fetele sunt din Moldova. Foarte fain v-ați găsit! Și o echipă mixtă, după părerea mea, e mult mai bună pentru asemenea concurs ;)

      Delete
  2. Faine pozele. Important e ca v-ati distrat si asta se vede.
    Totusi, ai gasit ceva interesant in tomberonul ala de gunoi? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc. Sincer să fiu nu îmi amintesc... eram mai concentrat pe cum va ieși poza... și de asemenea mă chinuiam să îmi țin corpul în echilibru, să nu cumva să cad și să mor ștrangulat în gaura aia :))

      Delete
    2. Apropo: NU e tomberon de gunoi, e pubelă de reciclare! Provocarea era: Coechipier reciclat! nu aruncat la gunoi

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...