Monday, May 28, 2012

Ce-a fost, cum a fost...

Nu am publicat de mult articole așa des, am noroc că, fiind trecut de miezul nopții, acesta se încadrează la ziua de luni, așa că respectăm condiția „maxim un articol pe zi” (deși duminica sunt două fiindcă numărăm și Animația) ...

De fapt... eu îl încep acum, puțin după miezul nopții, dar nu garantez că îl public foarte repede. Luați în considerare că între timp mă opresc să prelucrez și pozele făcute la evenimentele ce urmează să le prezint: Olimp-X, premierea de la Olimp-X și petrecerea de la Brateș, evenimente despre care vă aminteam în Video Blogul 009.
Legat Baladele Dunării încă nu îndrăznesc să pun un termen de publicare a articolului fiindcă acolo am mai multe imagini și clipuri de prelucrat (dar iată un teaser: a fost foarte fain festivalul! :D )

Să revenim...
Se pare că duminica asta a fost ziua festivităților de premiere.

V-am povestit de premierea de la vânătoarea de indicii, dar nu v-am spus că în timpul cursei am primit un apel telefonic de la o anume domnișoară Mihaela din cadrul Ligii Studențești, prin care eram anunțat că pe la orele 20.00 - 21.00 trebuie să fiu prezent la festivitatea de premiere. (pentru că participasem miercuri la alpinism...).

Abia ajunsesem în cameră după cursa minunată.. că iată, trebuia să plec iar. Nu departe, e drept, dar tot mi-a păpat timp fiindcă de la ora 8 seara am tot urmărit începerea festivității, deci nu am stat să-mi văd de treburi.

Am reușit să fac pozele de la CityRace și să mă apuc de articol... și cam atât. Nu pot să vă explic ce varză sunt... nu am avut timp nici să respir în ultimele zile și am rămas în urmă tare cu prelucratul pozelor și cu sumedenia de alte lucruri pe care le am de făcut. Ați observat că poza zilei e veche de vreo două săptămâni... am să încerc să actualizez și slider-ul cândva...

O noapte la Brateș - fotograf oficial al evenimentului Social Experiment 2

Vineri seara a fost festivalul de folk Baladele Dunării, după care am avut o mică întâlnire cu un client ( ca să zic așa)... și abia pe la ora 2, cred, am pus și eu geană pe geană. A doua zi dimineață am început lucrul la proiectul clientului respectiv, apoi m-am pus să gătesc ceva. Abia ce terminasem de mâncat că m-a sunat Mircea să mergem la Brateș. Am lăsat proiectul în starea în care se afla, am strâns tot, am împachetat și am ieșit. M-am găsit cu băieții, am așteptat să mai facă ei câteva cumpărături și apoi am luat un taxi până la locul petrecerii. 

Învățat minte de alte dăți, când am rămas fără spațiu de stocare pe carduri, și fiindcă mă așteptam la o noapte întreagă de fotografii, am plecat cu o grămadă de bagaje... inclusiv trepied, calculator, harddiskuri, prelungitoare, apă de băut, ceva de mâncare... eram pregătit pentru orice... doar ca să constat la final că puteam la fel de bine să le las acasă (eh, așa se învață).

Petrecerea a fost faină.. să zic așa. Din păcate vremea nu a fost prea amicală și asta a speriat multă lume... adică nu au venit atât de mulți oameni pe cât se aștepta.



Pe la ora 5 dimineața, când autobuzele au început să circule, am plecat și eu spre casă. (mi-a fost simplu fiindcă pe la ora 4 ne mutasem locația undeva în oraș). Ajuns în cameră am continuat lucrul la proiectul amintit mai sus, l-am trimis clientului și m-am băgat la somn (era ora 7). La 10 am dat trezirea pentru a mă pregăti pentru CityRace. Fiindcă am mai moțăit jumătate de oră, abia pe la 10.30 eram treaz și pregătit pentru concurs...

Premii pentru campionii de la Olimp-X 2012

După premierea de la CityRace am revenit în cameră și m-am apucat de poze și de redactat articolul, apoi am participat la festivitatea de premiere din cadrul Olimp-X. E mult spus „festivitate” pentru ceea ce a fost de fapt,  dar am fost acolo să fac poze și să fiu premiat :P. Nu consider că a fost „festivitate” fiindcă toată lumea se îmbulzea pe acolo (probabil fiindcă au văzut dozele de bere), era gălăgie, nu se auzea ce striga Georgiana, nici măcar nu aveam loc să fac poze... nu a fost deloc sentimentul ăla de „festiv” .. păcat, mare păcat!
Faină diploma, ba mai calitativă decât multe din cele de la facultate... (ca să vezi) dar mi-au greșit (și ei) numele... am șters eu puțin, dar tot se observă că a fost scris Ă și nu A. Of, ce mă enervează cei care s-au obișnuit să nu existe diacritice. EU scriu cu diacritice, așa că atunci când scriu „A” e „A”, înțeles?

De asemenea am primit o medalie (pe care aș fi preferat să scrie și competiția la care am participat) și un tricou.... măcar aici am primit tricou, dacă la CityRace n-am prins :))

E fain să fii premiat. Nu înțeleg totuși de ce fotbaliștii au plecat de acolo și cu brațele pline cu bere (la doză) iar restul lumii nu, dar nah, cine știe care e combinația. Nu mă deranjează, că oricum eu nu beau alcool, dar aveam pe cine să cinstesc :D...

O poză de grup...și gata. Ce e fain e că dacă te iei după poză și tricou, par a fi organizator :P (ignorând culoarea, diploma și medalia)

Trebuie să recunosc că nu m-am simțit deloc bine aseară... aveam un grav sentiment de vină pentru că, așa de agitat am fost zilele astea că nu am reușit să trimit pozele și filmulețele făcute joi. Nu eram obligat, nu eram organizator și nici fotograf oficial... deci poate nu era datoria mea, dar mă rugase Georgiana să fac poze și să filmez, iar eu... n-am livrat la timp materialele (e drept, nici nu mi-a zis când anume le dorește, dar). Stăteam acolo așteptând să înceapă și mă simțeam foarte prost și oarecum „în plus”. Au făcut clipul și fără materialele mele. Am continuat să mă simt vinovat... până când am văzut filmulețele (că erau proiectate pe un ecran, afară... ).

Nu știu cum se face, dar nu am zărit semnătura mea pe nicio poză din acel montaj... și uite așa mi-a dispărut puțin sentimentul de vinovăție... Adică erau și pozele mele... cele de la alpinism (că alea am reușit să le trimit în timp util...) dar din toate cele folosite, nu am zărit nici un colț semnat. Acum nu vreau să arunc acuzații, nu până nu văd filmulețele pe youtube, sau undeva, mai clar... Dar ar fi păcat. Tocmai ce v-am lăudat și voi faceți asta? Nu e frumos!



Drept vă spun că timp de două zile am mâncat o singură dată, și asta se întâmpla sâmbătă înainte de Brateș. Duminică am ciugulit niște biscuiți și atât... ieri noapte am stat să fac toate pozele de la Olimp-X și cele de la Brateș și le-am trimis persoanelor implicate. Acum e deja seară și trebuie să mă apuc de alte chestii.. (dar am mâncat la cantină). Uau.... am început articolul ăsta azi noapte, puțin după ora 00.00... și acum e ora 18. Incredibil. Cred că v-am pierdut atenția de mult...



Azi am băgat de seamă că pozele mele se văd groaznic pe laptopul lui Mircea... și dacă așa se văd peste tot, atunci am o problemă MARE!! 
Azi nu mă mai simt așa bine ca ieri...
Azi sunt dezamăgit de toate pozele astea... modul în care apar ele pe ecranul lui Mircea, m-a deprimat total! Trebuie neapărat să fac în așa fel încât să-mi calibrez ecranul... dar unde? La cine? Și oare asta e problema? Sau problema sunt eu?? Nu e una din cele mai bune zile.... De asemenea sunt foarte dezamăgit de felul în care apar pozele încărcate pe facebook și chiar și cele încărcate pe blog... sunt foarte urât redimensionate. Cred că va trebui să găsesc alte metode de redimensionare, să nu mai las site-urile de găzduire să micșoreze pozele, pentru că fac o treabă groaznică. (sper ca asta să fie problema).

Azi... închei aici și mă apuc de proiecte. Mai am o zi și jumătate până la termenul limită... 
Azi iar nu dorm.... Cu altă ocazie am să actualizez și Proiectul365... că plânge sărăcuțul! Gata și pozele din proiect...sper să vă placă!
de la mine,
numa' bine

4 comments:

  1. Mai odihnește-te și tu, că ești om, nu robot. Nu te neglija, că nu e bine.
    E ok că ai activitate, dar fi și tu mai moderat.
    Felicitări pentru locul obținut, pentru diplomă și medalie. Fain și tricoul ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc. Și mie îmi place... am să îl păstrez pentru alte activități... să par organizator :)) (măcar pentru cine vede partea din față).

      Am să mă odihnesc.. săptămâna viitoare

      Delete
  2. Bravo! O să faci colecţie de diplome, ceea ce nu e rău, mai ales că sunt cu premiul 1..

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...