Wednesday, April 04, 2012

Poza zilei... de ieri (Project365)


Pentru azi ieri a fost greu să aleg poza zilei... de obicei e greu, dar azi ieri a fost și mai și. Vă prezint mai jos alte poze, în caz că nu vă convine cea aleasă de mine.

După cum puteți observa, proiectul meu merge bine momentan. Sunt la imaginea #37. Am adăugat sliderul din header pentru a afișa ultimele 5 imagini ale proiectului. M-am chinuit puțin pentru a îngloba acel mic slider și pentru a face în așa fel încât el să apară doar pe pagina principală, dar până la urmă i-am dat de cap.


Mai apoi m-am gândit să-l modific și așa a devenit și meniu pentru blog. Sper că vă place, că e pus de aproape o lună dar nu ați zis nimic despre el: dacă e bun, dacă incomodează, dacă e enervant... orice (da, cerșesc puțin feedback organizatoric). Să înțeleg că e ok, din moment ce nu s-a plâns nimeni?

Altă modificare ține de dimensiunea imaginilor. Am început să le pun la 1920x1080, dar se pare că flickr s-a plictisit și mi le micșorează la 1024 (nu știu ce are). Cred că în curând am să mă mut de la ei... mai e un dezavantaj care mă enervează dar vorbim despre el cu altă ocazie.
Gata, vă las cu alte imagini ale zilei de azi ieri, miercuri 04 Aprilie 2012.




De fapt e 5 aprilie, e joi deja... poza asta e pentru sărbătorita de azi... ce bine s-a nimerit, nu?


de la mine,
numa' bine

6 comments:

  1. uuu...multumesc >:D< :*:*:*...eu ma uit zilnic sa vad ce poze ai mai postat si dupa a mea parere, toate sunt reusite...totusi, tot cea cu acel caine husky ramane preferata mea ;))..

    ReplyDelete
    Replies
    1. în ordine:
      La Mulți Ani.
      Cu plăcere și
      Mulțumesc!

      eh, atunci, speranța mea e să fac una care să o depășească pe aia.

      Delete
  2. suuuunt invidiooooosa ca ai copaci infloriti!!! sunt superbe, mai ales cele pe fond albastru:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. m-am gândit eu că ție au să-ți atragă atenția alea, de aia le-am postat.. și pentru azi am făcut poze tot acolo, dar încă nu le-am publicat că am de învățat pentru un parțial (cică învăț acum :D )

      Delete
  3. Multumesc inca o data! >:d< sa stii ca s-ar putea sa am si eu niste poze cu pomi infloriti pe fundal albastru...doar ca sunt pe al meu laptop care iar m-a lasat la greu...daca se va trezi vreodata le voi posta :D

    ReplyDelete
  4. Multumesc inca o data >:d< Aveam si eu cateva poze cu pomi infloriti pe fundal albastru...cand isi va reveni laptop-ul meu minunat, le voi posta...

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...