Saturday, March 05, 2011

Revista Hai Pe Munte #6

O săptămână agitată, şi multe nopţi nedormite, dar iată că în sfârşit revista e gata. Sunteţi bineveniţi să vizitaţi site-ul pentru a o descărca gratuit. Momentan opţiunea de citire online este utilizabilă doar pentru numerele anterioare, dar va fi disponibilă începând de luna viitoare penru toate revistele.
Apatiţia acestui număr nu este doar aportul meu , eu doar am făcut finisarea finală, corectarea şi introducerea diacriticelor, coperţile şi meniul (cuprinsul). Spun meniu fiindcă numărul acesta are în premieră link-uri în meniu pentru a naviga mai uşor revista. Link-urile de întoarcere la meniu sunt în antetul paginii la fiecare început de articol.

Acum că asta e gata, tăiată de pe lista de "lucruri de făcut" pot trece mai departe că mai am câteva proiecte care să mă ţină treaz multe nopţi ...pe lângă astea să mai îngrămădesc şi "temele" de la facultate. Aşa că nu vă supăraţi dacă nu mai am timp şi de altceva, dacă nu mai scriu prea des pe blog sau dacă nu am mai postat pozele în Photo365...le-am făcut dar nu am avut timp să le selectez/finisez/încarc. Ştiu că sunt cu vreo două săptămâni în urmă, dar...voi reveni.

Sper să vă placă revista şi să mă anunţaţi dacă găsiţi vreo greşeală în ea sau în site. Mulţumesc!
de la mine, 
numa' bine

5 comments:

  1. Radu, apare cumva si in varianta tiparita?

    ReplyDelete
  2. Nu, este strict revista online. Tiparirea ar insemna niste costuri suplimentare si probabil ar trebui sa fie contracost.

    O revista la tarabe nu poate fi gratuita online fiindca nu ar fi rentabila. Foarte putini ar fi cei care ar da bani pe ceva ce poti lua gratis "de pe net"

    ReplyDelete
  3. Hei, tu lucrezi la un copy center..ai putea sa tiparesti un numar? Printat color pe carton lucios, coperţile din carton mai gros, capsat..Să iasă impecabil?

    Ai putea să îmi spui un preţ estimativ pentru ultimul număr? 94 pagini

    ReplyDelete
  4. Radu trebuie sa ma uit exact cate pagini sunt color si cate alb-negru!

    Un pret aproximativ il poti calcula si tu pe http://zoomonline.ro/10/Carti

    Alege TVA-ul la 9% pentru ca are ISSN! Probabil ca va iesi destul de mult pentru ca are multe pagini color!

    Oricum promit s-o rasfoiesc cand prind ceva timp liber!

    ReplyDelete
  5. Mulţumesc pentru răspuns. Toate paginile sunt color, şi ar trebui să fie un A3 cred.

    Deşi fiind aşa multe pagini la pliere iese nasol.

    Voi vizita site-ul să văd şi ce opţiuni de legare/capsare/încleiere aveţi. Oricum asta este iniţiativă proprie şi nu ceva oficial, căci mi-ar face plăcere să am un număr al revistei pe care "să îl ţin în mână"

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...