Tuesday, February 15, 2011

Revenit-am

 Ei bine, iată că am lipsit o perioadă din lumea online..am fost pe la Iaşi la muncă o săptămână, apoi două zile la munte şi apoi pe acasă alte două zile. Mâine mă voi întoarce în Galaţi şi voi pune la punct blogul şi mai ales proiectul365 :D.

Dar până atunci să vă pun la curent cu ce s-a mai întâmplat cât am lipsit:



După ce am terminat sesiunea am mai rămas în Galaţi fiindcă aveam programare la dentist. În ultima zi a apărut ca prin minune domnul Caza cu tata de mânuţă...şi a început să se achite de datorii în stânga şi în dreapta....a plecat tatăl său cu portofelul gol. Nu mai are rost acum să explic de ce dar iar îmi e dator...cu 30 lei, pe care mai mult decât sigur nu îi voi mai vedea...i-am dat laptop-ul şi gata...sper să nu mai aud vreodată de viaţa lui... Ce să zic, s-a nimerit perfect căci eu aveam de gând să merg acasă şi să formatez laptopul, şi atunci ar fi avut o surpriză!

Cert e că e irecuperabil...nici după cele întâmplate nu s-a lecuit ci tot în minciuni îşi duce viaţa...probabil va sfârşi bine de tot, undeva în politică.


Duminică am plecat acasă, am stat o zi iar luni la prima ora am pornit spre Iaşi, aşa cum stabilisem cu Adi. Ne-am apucat de lucru la noua clădire LR şi am reuşit în prima zi să ridicăm doi pereţi (pe lângă restul chestiilor pe care le-am făcut).

Vremea a fost destul de bună primele zile, dar mai apoi s-a înteţit vântul. O surpriză plăcută şi binevenită au fost pauzele de prânz, când serveam mâncare caldă pregătită de fete şi adusă la pauză. Asta alături de un ceai cald pregătit pe loc făcea ziua mai suportabilă. Nu mă înţelegeţi greşit, e mereu o plăcere să lucrez cu băieţii mai ales că fac ceva ce îmi place, dar când vremea nu e prielnică, o masă caldă face toată diferenţa!

Fiindcă suntem cam presaţi de timp am lucrat aproape toată ziua, până la căderea întunericului, şi din aceasta cauză nu prea am avut timp să ies prin oraş, deşi ar fi fost plăcut să mai ies la întâlniri. Singura ieşire a fost când am mers la Decathlon cu Adi şi copii. Magazinul e relativ nou şi încă nu apucasem să îl vizitez, ca de altfel nici Adi, aşa că am ajuns la concluzia că am putea trage o fugă până acolo. Dacă ar fi fost după mine am fi stat mai mult, dar era târziu şi se închidea; oricum am apucat să văd destul de multe chestii interesante, unele ieftine, altele acceptabile, iar la altele nici nu am avut intenţia de a căuta preţul. E frumos că poţi proba bicicletele, te poţi juca cu mingile (ceea ce au făcut cei mici) şi te simţi relaxat în magazin....cu prima ocazie voi reveni să îmi mai clătesc ochii prin echipamentele sportive :)

La finalul săptămânii ridicaserăm toţi pereţii de la parter, grinzile cele mari şi grele şi dulapii ce formau podeaua. Nu a mai rămas decât de tăiat capetele şi de pus scândura, apoi urmează o hidroizolaţie şi cam atât, cel puţin până se îmbunătăţeşte vremea... Sper ca în viitor să mai prind câteva zile libere şi să zbor înapoi să mai lucrez.

De îndată ce ajung la calculatorul meu voi reveni cu nişte poze ca să fie totul mai clar, momentan tastez de pe laptopu' lu' sor-mea, via mobile internet
















de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...