Monday, February 28, 2011

Mulţumesc

Stau şi mă gândesc cum se face că un nenorocit păcătos ca mine a fost binecuvântat cu atâţia prieteni buni?

De mic mi se spunea că sunt norocos. Aflând asta, am vrut să verific dar la loto nu mergea şi nici nu primeam de crăciun o tonă de jucării. Dar am mai crescut şi nu m-am mai bazat pe noroc. Am trăit pur şi simplu, am făcut lucrurile aşa cum am crezut eu de cuviinţă şi aşa cum m-au crescut ai mei. Am făcut lucruri bune şi rele, am făcut poate unele prostii mai mari decât mine şi am avut regrete, dar am făcut şi unele lucruri bune. Am fost mereu plin de energie şi săritor, dornic să fiu peste tot, să fac de toate pentru toţi. 

Printr-o minune sau "o greşeală" de acolo de sus, mereu "am căzut în picioare". Chiar dacă am avut momente de declin, momente de deprimare sau de colaps financiar, am reuşit să supravieţuiesc, atât prin propriile puteri dar de multe ori datorită prietenilor mei, uneori chiar ajutorul venind de la persoane care nici nu mă cunoşteau aşa bine.

Stând deoparte şi analizând mă simt atât de mic, atât de inutil faţă de voi toţi. Oare cum aş putea să vă resplătesc vreodată. Orice am făcut şi oricâte aş face, niciodată nu voi simţi că am făcut îndeajuns. Aş vrea să pot să fiu acolo mereu, alături de fiecare şi să vă ajut la nevoie, cu orice e omeneşte posibil. Aş vrea să ştiţi că deşi nu prea o arăt, că aşa îmi e firea, vă iubesc pe toţi şi vă sunt recunoscător pentru tot. Am o memorie încă bună şi nu uit lucrurile importante. 

Poate nu sunt un prieten foarte bun, aşa cum îmi sunteţi voi, sau aşa mă simt eu, dar să ştiţi că vreau să fiu acolo când aveţi nevoie, şi voi face tot ce îmi stă în puteri!

Vă mulţumesc pentru tot ce mi-aţi oferit, vă mulţumesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare gând, pentru fiecare sms, pentru fiecare telefon, pentru fiecare rugăciune, pentru fiecare întâlnire, pentru fiecare îmbrăţişare, pentru fiecare greşeală iertată,  vă mulţumesc că existaţi şi vă mulţumesc că puteţi înţelege deşi nu mă pricep aşa de bine să exprim în cuvinte ceea ce simt!

Vă mulţumesc! 


de la mine, 
numa' bine

2 comments:

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...