Saturday, January 02, 2010

Primul pe 2010

Încep anul bloggeristic cu scuzele de rigoare adesate celor doar două persoane care mi-au trimis SMS cu urări de Anul Nou. Eu am fost mai nesimţit şi am profitat de lipsa mesajelor (pe orange) şi lipsa valabilităţii creditului (pe vodafone) şi nu am scris nimănui....am încercat să sun, e drept..o singură persoană la miezul nopţii, dar fiind revelion nu am reuşit nici să mă conectez la reţea. Câteva ore mai spre dimineaţă am reuşit doar să sun..dar nici un răspuns ...nici până acum....dar probabil că nu s-a primit apelul meu.... În fine, nu mai contează.

Deci MULŢUMESC celor care mi-au scris şi SCUZE că nu v-am răspuns (până acum).



În altă ordine de idei, A TRECUT 2009!! Deşi mulţi îşi trag bilanţuri sau spun diferite chestii gen "a fost cel mai bun/prost an", eu nu fac aşa ceva. Nu fac bilanţul fiindcă ar fi mult de scris, iar din punct de vedere al calităţii, nu pot spune că a fost în vreun fel "cel mai". A fost un an, ca toate celelalte, am avut bucurii, ca şi în alţi ani, am avut dezamăgiri şi tristeţi, ca şi în alţi ani, am cunoscut persoane noi şi mi-am făcut prieteni, ca şi în alţi ani, am adunat antipatii ca şi în alţi ani, am fost "centrul" sau "conturul"  atenţiei funcţie de eveniment, ca şi în alţi ani....Ah, şi parcă spuneam că nu fac bilanţ....

Nu fac bilanţ, dar ca şi cei din reclama de la vodafone pot spune "planul meu pentru la anul (care e anul acesta şi a început deja) este să scot maxim din toate combinaţiile" este

S—Ă

V—O—R—B—E—S—C

M—A—I

R—A—R

şi să merg mai drept (mai încet nu), să învăţ mai mult şi să escaladez mai multe clădiri, să pedalez mai mult şi să mă distrez mai mult, să fac mai multe blog-uri/site-uri, să mă menţin în continuare la fel de frumos şi de arătos, să fiu tot aşa e încăpăţânat în ceea ce priveşte alcoolul, ţigările şi cafeaua, să fac mai puţine crize de inimă, să iubesc mai mult şi mai mulţi ...nu vorbesc de iubire romantică, fiindcă pe plan sentimental nu mai fac planuri....voi încerca să fiu mai spontan (ah, a plănui să fiu spontan e deja un plan — paradoxal). Îmi ies bine şi lucrurile spontane, dar talentul meu e la cele planificate .... poate fiindcă sunt prea "calculat"

Am petrecut revelionul  la Diana (sărutmâinile domniţă pentru când veţi citi) alături de Cornel, Iulică, Nicoleta (and boyfriend), Elena şi Dan, Dorin, Ionuţ, Laurenţiu, Rozi şi Mihai şi bineînţeles Caza, (îi găsiţi p'aci în poză pe toţi mai puţin Diana şi musafirii aduşi - din câte am înţeles - de Nicoleta).

A fost drăguţ, (am cunoscut mai bine) persoanele enumerate mai sus, am fost de ajutor pe cât posibil, le-am stricat puţin cheful cu necheful meu, m-am ciondănit cu Caza oleacă fiindcă, deşi crede că mă cunoaşte are o părere relativ greşită (aici va comenta bineînţeles, dar de abia aştept)...ei, s-au petrecut multe că am petrecut două zile, şi e greu să povestesc acum..

Prima zi şi noapte a fost ajunul, respectiv Revelionul, petrecerea a ţinut până pe la 7 şi ceva dimineaţa când am plecat acasă şi am dormit până seara la 17 şi ceva...Ne-am trezit apoi şi ne-am întors la Diana pentru o "cină în familie" aşa cum ar fi trebuit să fie cu o seară înainte.. după care a început serbarea zilei bunului nostru încăpăţânat Caza cu tort, şampanie şi muzică ...cu JB şi energizante până dimineaţa când au adormit toţi...toţi cei care nu au plecat la ore timpuriii ale dimineţii. Am mai rămas eu să dădăcesc sărbătoritul care adormise, Cornel şi  Dorin. Glumesc... nu l-am dădăcit că nu face prostii când doarme ..măcar atunci :) (da ce rău sunt)

LA MULŢI ANI CAZA!!!


nu e tocmai cea mai reuşită poză, fiindcă era mişcare şi lumină redusă ..prea redusă pentru telefonul meu. Important e că s-a întâmplat azi dimineaţa la ora 00.00 după ce am adus tortul şi am spart şampania, am cântat "La mulţi ani" şi apoi Cornel îl sălta pe Caza în braţe (v-am explicat fiindcă nu prea e clară imaginea)

Şi acum, ca explicaţie a felului meu de a fi, pot spune că mă acomodez greu cu un anume grup de persoane. Acum 5 ani la o aniversare (uau ...acum cinci ani a fost prima şi ultima oară când am fost la o aniversare ..nu punem la socoteală aniversarea Elenei) ... Cum ziceam, la majoratul lui Cip (da, nu era o simplă aniversare ci un majorat) am fost chemat, şi credeam că vor veni cei pe care îi cunosc..n-a fost aşa (logic) şi drept urmare eu am fost activ doar cât am avut de montat lumini şi muzică ..în rest am stat în colţul meu....mai toată seara.

Abia spre miezul nopţii am dansat şi eu puţin....dar tot cu chin şi emoţii....pentru al doilea dans am pierdut 3 sferturi de melodie până mi-am făcut curaj ..Abia spre dimineaţă când toţi erau morţi de oboseală eu aveam chef de PARTY!!

Eh, aşa sunt eu..sau eram..Acum m-am mai schimbat ....am nevoie de mai multe  întâlniri :)) ca să mă simt bine..mai ales că nu sunt aceleaşi persoane ci mereu apar alţii noi ... Aş putea să mă prefac, să pară că mă simt bine, dar ar fi un teatru ieftin şi stupid, după care m-aş simţi şi mai prost.

Eu mă simt bine atunci când am ce face, atunci când simt că e nevoie de mine..dacă nu mai am ce face sau face altcineva ce ar trebui să fac eu mi se înneacă toate corăbiile.. Atâta vreme cât sunt de folos totul e bine...nu suport să merg undeva, la cineva şi să fiu doar musafir ... cei dragi pe care i-am vizitat ştiu asta. Nu îmi place să fiu "servit", mie îmi place să servesc (poate mi-am greşit meseria ... ar  fi tebuit să mă fac servitor..sau majordom, sau multe altele, că la câte lucruri ştiu şi ador să le fac, greu aş găsi doar o meserie)

Vorba lui Cornel:
 "ăsta sunt, ăştia suntem, cu ăştia ne mândrim, aşa cum sunt"

La mulţi ani tuturor, şi să aveţi un an minunat, aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna. Să ne auzim cu bine şi să ne vedem mai des ca până acum!
de la mine, 
numa' bine

1 comment:

  1. mai frate, eu iti doresc ce imi doresc si mie: sa fim sanatosi, ca restu, se face!

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...