Sunday, January 24, 2010

goodbye for now...

Că tot am eu un talent la a mă încăpăţâna...

aşa e, nu mai intru pe net, nu mai intru pe messenger, calculatorul meu e descompus ...câte o bucăţică în fiecare colţ de cameră pentru simplul motiv că am avut examinări şi colocvii (nu e unicul motiv, dar e cel mai vizibil şi îmie în avantaj). Zi de zi nu făceam decât să merg la cursuri, să vin acasă, să pap şi să mă pun la birou să scriu sau să învăţ ..somnul era opţional ...de aia am dormit vineri de la 17 când am terminat examinările până sâmbătă la 12.

dar să trecem peste aceste detalii; urmează sesiunea şi voi fi  la fel de ocupat, deci tot nu voi fi online.

Am să profit de faptul că bloggăresc pentru a vă mai scrie câteva chestii. De azi începând mai schimb ceva... voi înceta să mai vorbesc urât. Ce e drept nu o fac în mod public, mai ales de faţă cu fetele, doar aşa printre băieţi, prin cameră sau singur. De azi voi fi mai tăcut şi sper, mai calm, fiindcă de obicei înjur doar la nervi. Voi reveni la cel care eram mai demult ...cel care nu avea un vocabular aşa de "înflorit"..
În acelaşi timp, voi înceta să mai vorbesc despre fete..nu vreau să mai aud... gata... ultimele mele cuvinte pe tema asta vor fi: "Caza ...fă cumva să îţi găseşti gagică prin cămin să mai mâncăm şi noi ceva cald că e gravă treaba... ştii tu"

gata...pa!

de la mine,
numa' bine

2 comments:

  1. Bună ideea cu vorbitul urât, cred că o să adopt şi eu această atitudine ... poate împreună ne va fi mau uşor

    ReplyDelete
  2. facem o campanie impotriva limbajului vulgar! Pacat ca sunt in sesiue şi nu ai am timp de blog, că sunt necesare nişte schimbări....

    Mulţumesc de vizită,te mai aştept!

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...