Wednesday, October 31, 2012

Să fie joi...început de Noiembrie

E noiembrie, ascultăm:



Și bineînțeles vizionăm:




Vorbeam la plural, deci care „noi”? 
Lăsă un comentariu dacă plănuiești să revizionezi acest minunat film în această lună. Dacă ai sentimentul că de azi e un nou început. Că luna aceasta vine ca un nou început pentru ceva... Nu trebuie să spui mare lucru, ci doar că faci și tu parte din acest grup.

Care „noi”? Noi ăștia mai romantici care savurează un asemenea film... Noi ăștia care mai visăm... Noi!

4 comments:

  1. Melodia de la Descantec n-o stiam.
    La Sweet November nu ma mai uit ca plang:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. păi tocmai de aia... Plus că a trecut atât de mult timp de când l-am văzut, încât unele părți le-am uitat.

      Delete
  2. Nu voi (re)viziona Sweet November, dar ma bucur ca mi-ai amintit de el. Eu simt ca e un sfarsit continuu. Dar am facut azi ceva ce nu am mai facut de mult: am baut cafea cu lapte. M-am plimbat printre frunze uscate. Iar in cateva ore, voi aplica o serie de chestionare membrilor unei echipe de rugby. As zice ca noiembrie e inceputul unei implicari active in cercetarea psihologica, pentru mine. Nu suna de vis, dar e ceva ce mi-am dorit de mult sa fac si acum am ocazia. Incep azi, concret :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E și ăsta un început. Sper să îți fie bine, să savurezi și cu alte ocazii plimbatul prin frunze uscate, sau acuș prin fulgi de zăpadă. Să fim optimiști.

      Spor la cercetarea psihologică. Nu prea le am eu cu psihologia, dar dacă e ceva ce ți-ai dorit să faci, atunci mă bucur pentru tine.

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...