Friday, January 13, 2012

Cu trenul spre munte

Și fiindcă CFR nu încetează să mă surprindă (neplăcut), mai am câteva să vă spun legat de excursia din decembrie, de pe Rarău.

Faptul că eu am plătit 23.5 ron la agenție pentru biletul spre Cîmpulung iar Mircea, la gară, a plătit 21.85 ... m-a enervat, dar l-am motivat prin faptul că el nu a primit loc, să zicem că e un motiv plauzibil... Dar faptul că fiecare dintre noi a plătit pentru drumul de întors 28.55 ron e de-a dreptul hoție!

M-am uitat la kilometri parcurși și sunt mai puțini, pe lângă asta am stat și trei ore în frig pentru schimbare... și tot am dat mai mulți bani? Unde-i logica?

Toate acestea se întâmplă în timp ce biletul nostru e umplut cu o reclamă ce susține că la călătoriile cu mai multe trenuri succesive primești reducere 20% ...

Am menționat deja într-un articol anterior despre biletele mari din zilele noastre... aceste bilete extinse total inutil, cu reclamă care nici măcar nu e adevărată! Risipă de hârtie sau carton!

Și te întrebi WTF? Răspunsul e CFR!
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...