Wednesday, October 20, 2010

la dracu cu Yahoo!

Pe bune că nu mai pot de draci!  muncesc o noapte întreagă să termin cu revista şi cu site-ul....să fac şi newsletter ca să trimit abonaţilor...şi surpriză şmecherii de la Yahoo nu îmi dau voie să trimit decât text simplu.

Toate celelalte servere permit, la gmail de exemplu primesc, şi dacă i se pare suspect mă întreabă dacă vreau să afişez imaginile. NU FRATE! tâmpiţii de la yahoo nu dau voie. Bine că în schimb primesc mii de spam-uri săptămânal....fie cu bani, fie cu gagici sau cine mai ştie ce oferte şi superoferte. Alea cum pana mea trec?

Cum să dau eu newsletter fără să includ MĂCAR un link. Nu era destul că aveam problema mai veche a diacriticelor....acum asta. DA-V-AŞ FOC NENOROCIŢILOR!! mamă ce chef  de spart un monitor am. Nu e de ajuns că m-am enervat toată seara cu rabla de windows şi diverse aplicaţii care mergeau cu "viteza melcului sub radical" ..dar am îndurat şi răbdat ca să ajung la final...final care e tâmpit!

Nu ar fi super dacă toţi cei care s-au abonat ar avea adrese de gmail, sau orice altceva da nu balaur de YAHOO!
mmda...s-a dus dracu cam o zi de muncă..sau am pierdut-o inutil!

later edit: când i-am înrebat cum de eu nu pot trimite dar mii de spam-uri îşi fac loc, au spus că "probabil mail-ul meu conţinea ceva detectat de ei ca spam" şi că " nu îmi pot dezvălui cum anume funcţionează filtrele lor".....that's just bullshit. Şi mă întrebam de unde fac ei bani (că e gratis mail-ul şi mess-ul) .. uite de aici: spam, reclame...cine altcineva e mai potrivit să vândă adrese de mail sau să facă reclame, decât cei care deţin puterea!
de la mine, 
numa' bine ...
numai bine vouă, cei de la Yahoo!  nu merită

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...