Sunday, January 15, 2012

Uite de asta vreau un monitor

E un chin care îmi omoară nervii... aș vrea măcar un monitor mare... sau două mai mici, dar identice...

 Aș vrea....
de la mine, 
numa' bine

4 comments:

  1. Deci cand ai publicat tu poza asta, asa arata si monitorul meu :)))) M-am prapadit de ras :)) Munceam de zor la ceva proiect. Un .doc era locul in care scriam proiectul, si doua .pdf'uri erau ceva articole stiintifice cu informatii, studii etc :)) Vedeam cateva randuri din fiecare, dar nu am avut ce face.
    E extraordinar de enervant sa tot dai alt+tab.

    De-asta prefer eu foile :)) Imi permit o vedere panoramica mai bun. Si da, un ecran mai mare ar solutiona problema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci nu sunt sigurul care ”plânge” ... e bine pe foi, dacă știi să tastezi fără să privești ecranul sau tastele, dar cum încă nu am reușit, e un efort mai mic să privesc doar în față, decât să plimb ochii în foi :)

      Și oricum, nu e rentabil să listez 100 pagini doar pentru inspirație și preluare informații :)

      Delete
    2. Nu, nu esti singurul :) Imi plac foile deoarece le pot mazgali, colora, sublinia, taia. Am astfel de nevoi :)) Insa, din pacate, nu ma pot lauda cu o situatie financiara stralucita, mai ales acum. Si sa listez atatea foi... mai greu :( Oricum, am dat o gramada de bani deja pe un teanc de carti si articole pt facultate. Asa ca ma limitez si eu la un ecran micut impartit in 3 :D

      Delete
    3. Eu, de regulă, prefer material fizic dacă am de citit, fiindcă nu pot să o fac pe ecran. Nu pot citi, de exemplu cărți electronice, sau să învăț de pe cursuri digitale. Nu știu, așa sunt eu. Dacă nu am cartea în mână parcă nu e lectură, iar un curs... dacă nu e pe foi îl transcriu...la fel de greu e să transcriu de pe monitor pe hârtie, dar apoi scap de complicații. De fapt, unde e posibil listez.

      Mai sus vorbeam despre chestii necesare în format digital, unde nu are rost să listez. De exemplu, în imaginea prezentată, tehnoredactam o lucrare cu inspirație din stânga și calcule din dreapta... deci din digital în digital :)

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...