Wednesday, June 06, 2012

Un pic de ajutor pentru un concurs... Mulțumesc!

Bine v-am regăsit în această zi de miercuri!

(aici e pagina unde se dă like, butonul de vot e SUB filmuleț. Explicații mai jos)

Poate nu ați aflat, poate nu ați urmărit Video Blogul 009, poate nu ați văzut în sidebar, dar: mi-am făcut cont pe facebook. Mai mult decât atât blogul are și el pagina lui de facebook, așa că puteți să dați un like dacă vă place de mine sau de el :D (acum nu mai aveți scuză, că toată lumea are facebook :D )

Dar altceva voiam să vă spun azi.

Particip la un concurs pe facebook, un concurs pe bază de like-uri. Nu sunt mare fan al concursurilor de acest fel, dar am decis să particip cu mult înainte să-mi dau seama că nu există jurizare, ci doar voturi publice.  Altfel spus, am mare nevoie de ajutorul vostru.

Ideea concursului e simplă... să faci un clip video în care să promovez micii selgros. O reclamă la mici, adică.

Scenariul meu ar fi cam așa...
Eram la cumpărături și aflu că au apărut niște probleme la muncă. Al meu coleg nu reușea să rezolve și i-am spus că după ce termin trag eu o fugă pe acolo să văd care e treaba. Da, mă grăbeam să termin cumpărăturile și să mă duc la sediu, dar deodată simt miros de mici prin magazin: ce să vezi, era un stand de degustare și atât de bine mirosea, și atât de bună a fost monstra încât am pus mâna pe telefon, am anulat tot ce trebuia să facem pe ziua respectivă și am organizat un grătar... bineînțeles, cu mici de la Selgros...
Am vrut să fie ceva verosimil, și asta mi-a venit în minte... de multe ori m-am lovit de chestia asta în supermarket... mici gătiți acolo, pe un grill electric.. îți lasă gura baltă!

Dacă vă place, LIKE-urile se dau aici sub video. (Sunt concurentul cu numărul 53 ..  ).

Atenție! Deși apreciez enorm orice alt like, fie pe această pagină, fie pe wall-ul meu, fie cele de pe YouTube, DOAR like-urile de pe pagina oficială sunt valabile pentru concurs și doar până pe 7 iulieUn vot înseamnă un like pentru postarea cu filmulețul meu, nu pentru pagina de facebook a celor de la Selgros. Mulțumesc!

Vă mulțumesc anticipat și vă spun că efortul vostru nu va fi în zadar!

Pot să menționez că îi mulțumesc mult cameramanului și că am folosit o singură cameră compactă (nici vorbă de HD) și o lavalieră pentru captura sunetului. Știu că video nu e perfect, dar având în vedere circumstanțele... e acceptabil. Votați ideea și votați-mă pe mine.. dacă vă place/dacă vă plac. Dacă nu vă place nu votați, e simplu! :D Sunteți grozavi! (pe tema asta ne mai auzim în iulie, la final!)

Mai multe detalii despre concurs aici...(apropo, gaben e „de vină”)

Apropo: sunt câteva filmulețe participante (concurența mea) foarte faine! Au mii de like-uri pe bună dreptate, dar bineînțeles, sunt și o grămadă de prostii... Dacă sunteți curioși, aruncați un ochi pe acolo și vedeți...
de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...