Friday, June 29, 2012

© Alt concurs f64.ro

-teaser: de voi câștiga vă dau și vouă un DSLR! (detalii mai jos)-
M-am înscris la un nou concurs, un nou concurs organizat de cei de la f64.ro, un concurs ce a început luni 25 Iunie și durează până pe 6 August inclusiv.

Poate vă întrebați ce e cu atâtea concursuri... mai ales că în ultima vreme numai despre asta vorbesc.. și mai ales că mai am unul la care mă înscriu săptămâna viitoare... Ei bine, dragii mei, am și eu anumite dorințe.. vreau și eu o tabletă, vreau și eu un telefon șmecher, vreau și eu echipament foto, un obiectiv (sau vreo două obiective)...vreau multe, dar nu-mi permit să le cumpăr.


Sau, poate mi-aș permite, acum, să-mi cumpăr un smartphone (ca exemplu, că tot aș avea nevoie de unul la plecarea pe care o planific) dar nu e un musai ci pot trăi fără, de aceea nu îmi cumpăr. Nu sunt genul care să arunce banii pe un moft iar apoi să se plângă de sărăcie sau să umble cu împrumuturi. Nu-mi permit să mă las fără o rezervă de bani, pentru orice eventualitate... Se anunță vremuri grele, vara asta voi avea niște cheltuieli de făcut iar pentru anul universitar viitor nu se știe dacă mai iau bursă... și cheltuieli vor fi multe... 

Toate adunate duc la concluzia simplă: singura metodă de a avea un smartphone sau o tabletă (că mobilitatea oferită de ele îmi surâde) ar fi să le câștig la vreun concurs. Cu cel de la selgros m-am lămurit. Nici o șansă să câștig premiile 1, 2 sau 3 (tablete sau telefon), așa că am să fiu extraordinar de mulțumit de premiile secundare (știu că nu premiile ci persoanele care nu au votat vor fi marea mea dezamăgire... dar nu contează).

Dar acum iată că a apărut un alt concurs, pe siteul f64.ro, un concurs care premiază vizitatorii pe care îi aduce fiecare participant. Am o pagină personalizată pe site-ul lor, și ca vizitele să se contorizeze, trebuie să faci o poză domnișoarei fotomodel. Se premiază astfel:
  • primii 100 participanți care aduc 150 de vizitatori pe paginile proprii primesc o minge de fotbal
  • cel care la finalul concursului a adus cei mai mulți vizitatori primește un voucher de 3000ron
  • restul intră în extragerea la sorți pentru premiul de 5000ron
Acum, eu vă invit să dați două click-uri: unul aici și unul pe camera foto, pentru a face poza). Sper să mă ajutați mai ales având în vedere că:

Dacă e să câștig, promit să organizez un concurs pe blog, oferind ca premiu o cameră foto DSLR!

Vă spun de pe acum că printre condițiile de participare se află și votul vostru pentru concursul selgros... așa că aveți timp să mai votați cu un like aici . (Dacă nu știți unde se dă like, vizionați acest clip video.) Eu pe data de 5 iulie voi face lista cu cei care au votat, listă pe care o voi consulta la momentul când voi organiza concursul.

Da, pseudo-concursul pe care vi l-am menționat acum câteva săptămâni nu prea v-a plăcut, dar acesta sper eu să vă încânte... totuși vorbim de o cameră foto DSLR, nu o husă de laptop...

Pentru ambele concursuri la care particip, am pus bannere în sidebar, ca să vă fie mai ușor să le găsiți. 

Vă mulțumesc frumos și multă baftă dacă participați!

de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...