Sunday, April 11, 2010

I'm alive!!!

Ştiu că am lipsit în ultima vreme....nu e că nu aş avea ce să scriu...dar nu mai am nici timp, nici poziţia la birou nu îmi dă stare necesară tastării (cine ştie cunoaşte). Dar azi am decis să revin. Azi, pentru că am vrut să scriu relatarea expediţiei şi să anunţ deschiderea sezonului meu de cicloturism de anul acesta :D şi am intrat ca să mai umblu prin ograda altora.
Am văzut că Ana a schimbat titlul blogului, sau imaginea din header cu una mai mult prelucrată..o umbră mică face minuni...mă bucur pentru ea. De asemenea cred că a schimbat şi dimensiunea template-ului..e ceva mai lat acum şi a mai încărcat nişte poze pe flickr. Îmi place tare mult poza aia cu zarurile aruncate...pentru că e dinamică :).

Am văzut că Zânişoara şi-a schimbat iar template-ul şi a fost foarte activă în ultima perioadă (multe articole pe care nu le-am văzut. Felicitări pentru doamna Irina!

Am citit un articol funny pe blocul lui eM (dacă aş şti cum te cheamă ţi-aş fi zis pe nume). Şi eu voiam de mult să scriu un articol pe tema autubuzelor...nu cu poveşti de la amici sau relatări ale unor discuţii, fiindcă sincer nu le asimilez...nu le mag în seamă, deşi se aud tare şi răspicat. Eventual mă amuz de vreo replică auzită dar atât..intră şi iese pe altă ureche.

Am văzut că sor-mea a devenit dragule pe blogul  zânei (atenţie la comentarii :D) ..sau aşa vă alintaţi voi ;)). Cât despre blog, a fost şi ea activă. Lepşele deşi îmi plac de obicei, aceste nu m-au atras. Felicitări lui Manu pentru Tudor. Deşi eu nu am acea atracţie magnetică caracteristică vouă vis-a-vis de bebeluşi, mă bucur pentru ei...La mine să îl aduceţi când e mai măricel...la ăia mă pricep (vezi capitolul Laura şi Albert - din nou, cine ştie cunoaşte! sau chiar Fineas şi Siloe). Cu cei mici nu ştiu ce să fac..nu pot vorbi despre filosofie sau electronică..nu ştiu să mă strâmb prea amuzant..Ce e drept ştiu să cad (asta îi amuză pe toţi...o amuza şi pe sor-mea când era mică ....Da! sadici sunt copii mici...le place când alţii se lovesc din cauze stupide..gen Tom&Jerry). De asemenea sor-mea a postat melodia lui Dan de la Cireaşa de pe Tort...faină emisiunea...dar mai fain gătea moldoveanu nostru cel cu vocea subţirică....

Au mai fost care au postat, dar de ei nu mă iau momentan :D

Să revenim la mine (spuse narcisistul). Mă gândesc să mai fac un blog strict pentru biciclete...dar asta va mai dura mult timp, fiindcă, pentru cei ce nu ştiu (adică majoritatea) de mâine....de mâine....se complică lucrurile:
De mâine:
  • voi fi super ocupat, cu treziri de la 5.30, cursuri până la 20, 
  • încep parţialele şi nu am învăţat cam nimic
  • am de desenat planşe A2 şi mai am şi verificare la Desen Tehnic în curând
  • am de învăţat pentru Concursul de Mecanică
  • trebuie să fac şi un referat/proiect/program pentru sesiunea ştiinţifică
  • nu mai am abonament şi deci voi circula pe două roţi (dacă nu voi fi prea transpirat la destinaţie, caz în care revin la BUS..deşi la ce aglomeraţie şi înăduşeală este...mă mai gândesc
  • voi începe abstinenţa financiară ... vă gândeaţi la prostii, recunoaşteţi! De mâine nu mai cheltui nimic inutil...doar bani de pâine (cred că îmi va ajunge una pe zi deci 25 lei pe lună), plata chiriei - 82 lei, produse de întreţinere, dar alea se consumă cam la o lună, deci se amorsează să zicem. Şi cam atât. Doar chestii neprevăzute cum ar fi aniversări (deşi alea trebuiesc prevăzute în orar) sau xerox ocazional. În rest nimic...economie. Trebuie NEAPĂRAT să pun nişte bani deoparte că se anunţă chestii naşpa pe viitor (Viitorul nu sună bine cum ziceau în reclama lor cândva, cei pe la Connex ..ca dovadă, nici nu mai există acum connex :P ) Cu mâncarea o să mă descurc cu ce îmi trimit ai mei, mii de mulţumiri cu ocazia asta...da oricum nu fac eu foamete...ba chiar mă îngraş se pare :-s
  • aşa de ocupat nu am fost de mult..dacă am ajuns să am chiar şi o agendă!! Acum pot spune şi eu ca în filme: "stai să îmi consult agenda...mmda, sunt liber, de la 13.00 la 13.30"
  • voi strânge din nou PC-ul sub masă...să fac loc pentru cărţi şi teancuri de caiete :)
Petrecerea de ieri a fost frumoasă...era şi mai frumoasă dacă era cum am vrut: vineri, şi  sleepover / movie night, cum planificasem..Dar a fost ok şi aşa. Şi azi a fost frumos tare mai ales înainte dar şi după ora 12; mă dor picioarele şi fundul şi probabil mâine dimineaţa nu mă mai dau jos din pat când trebuie..dar asta e..."love the pain!!" Mai nasol e că exact cum am intrat în cameră şi m-am descălţat m-a cuprins oleacă de "rău caracteristic mie"..cum nu am păţit niciodată, dar, ca prin minune..blogingul m-a adus la normal (ciudată coincidenţă, binenţeles..că nu are nici o treabă blogul, sat acţiunea de a tastat cu tensiunea sau pulsul )

De asemenea am intrat azi ca să schimb ROCKa şi Poezia..şi să mai văd ce mai trebe pe aici. 
Dragilor, până data viitoare, să ne vedem sănătoşi:
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...