Sunday, June 12, 2011

Vreau și eu căsuța mea...

 
În ultima vreme mă împart în trei chestii...fizic, că la nivel mental mintea e împărțită în alte sute de bucăți.....

Mă refer la faptul că e sesiune, deci am o grămadă de învățat...s-a dus un examen dar mai am trei....Pe lângă asta e cald, e vară....aș vrea să mă plimb mai mult, să merg prin parcuri, să merg în Iași că am de rezolvat niște chestiuni...să plec în țară, să plec la mare.....dar poate la anul :)). Și al treilea lucru e „munca de seară”, apartamentul din Neacșu pe care îl finisez cu Mircea. Nu pot spune că îl renovez fiindcă nu e realmente „lucrarea mea”, ci eu doar dau o mână de ajutor. 

E apartamentul surorii lui, abia cumpărat și necesita unele modernizări. Nu intru în detalii, alta e problema pentru care m-am apucat de scris. Ideea e că momentan ei stau la casă...și se mută la apartament, când va fi gata. Eu asta nu pot să înțeleg nici în o mie de ani. De ce ar vrea cineva să se mute de la casă, la bloc?
Eu personal nu aș da locuitul al casă pe nimic altceva... doar să ajung la un nivel financiar care să nu îmi permită decât o garsonieră......dar asta e extrem.

Dacă pornești de la zero e mai ieftin și rapid să îți iei un apartament, fiindcă pentru casă ai nevoie de teren de muncitori și de materiale de construcție, dar dacă deja ai terenul..e mult mai ușor!

Dați-mi mie un teren că îmi fac singur casă!
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...