Monday, June 20, 2011

Final de iunie, planificat!

păi iată că a mai trecut un examen, mai am unul sâmbătă și gata pe anul ăsta.


Apoi îmi împachetez totul, trimit acasă câteva, stochez altele pe aici la un coleg, și o ultimă parte le iau cu mine. Vedeți voi, până acum nu am reușit din diverse motive, dar de data asta plec acasă pe bicicletă. Da, am spus-o!

Dacă am calculat bine, în prima zi ajung undeva pe la Adjud, urmând să aleg dintre cele două variante posibile: fie înnoptez la primul loc prielnic de pe marginea drumului, fie continui și pe timp de noapte....Încă nu am decis, dar voi pleca pregătit cu multe baterii și câțiva acumulatori ca să pedalez în toiul nopții. Ar fi o noutate pentru mine în ceea ce privește călătoria cu bicicleta.  (Mărturisesc că prima oară când am calculat traseul acesta am considerat o oprire pe la Mărășești peste noapte, dar acum nu aș mai îndrăzni să deranjez lumea, așa că... vremuri noi, calcule noi :D )

Plec dis-de-dimineață pe la ora 04.00 din cămin, și trag cât pot de tare. Sunt vreo 230 Km adică două zile de pedalat, conform mediei stabilite până în prezent la celelalte ture. Dar dacă plec așa devreme și pedalez până la miezul nopții presimt că voi ajunge a doua zi la amiază în Roman. Pe lângă faptul că pedalez și noaptea, unicitatea turei constă și în faptul că voi fi singur, așa cum nu am mai fost niciodată. Am mai călătorit singur pe două roți, bineînțeles, dar nu pe distanțe așa mari și în nici un caz pe mai multe zile.

View Larger Map

Urați-mi baftă...la examenul de sâmbătă că e cel mai nasol. Mulțumesc!
de la mine, 
numa' bine

9 comments:

  1. Bafta multa in noua provocare si ai grija cu pedalatu` seara

    ReplyDelete
  2. nu pot de cat sa te intreb ce ai facut la examen! si mult succes cu pedalatul... prin tren!... la ce furtuna e afara ti-ar recomanda sa mergi cu bicicleta in tren:D.
    Sau asteapta o zi mai frumoasa.

    ReplyDelete
  3. Salut Pato! Bine ai revenit.

    Examenul..a trecut cu bine, sunt destul de optimist. Luni aflu rezultatul și implicit aflu dacă revin în toamnă la mărire.

    Tot la fel de optimist sunt referitor la săptămâna viitoare și la vremea de marți. Tare aș fi dezamăgit să anulez expediția.

    Nu vreau în nici un caz să merg cu trenul fiindcă 1 - nu am linie directă spre casă 2 - nași încă fac urât dacă mergi cu bici și așteaptă o atenție. Nu îmi place să dau șpagă indiferent sub ce formă e ea!

    ReplyDelete
  4. o bagi la bagaje...oricum ma gandeam ca pleci zilele astea adica azi:D

    de marti cica se aude ca-i fain!
    Ps- eu am terminat bine anul

    ReplyDelete
  5. la bagaje nu prea intră...și nu toate trenurile au spațiul ăla de bagaje.

    Plecarea e planificată pe la o miercuri dis-de-dimineață, dacă marți e vreme bună

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...