Wednesday, December 12, 2012

Live Blogging de la: MecanTurist 35 de ani de Drumeție în Carpați

Prieteni, azi încerc o chestie nouă, un live blogging de la un eveniment important al Galațiului: MECANTURIST 35 de ani de Drumeție în Carpați

Asociatia MECANTURIST Galati are placerea de a va invita miercuri 12 decembrie, incepand cu ora 18.00, la restaurant Takis (vizavi de politia judeteana) din Galati sa vizionati:

1. MECANTURIST - 35 de ani de Drumetie in Carpati
Se va prezenta activitatea MECANTURIST atat in trecut cat si prezent.
Vor expune Horia Axinte, Catalin Florescu, Gigi Cepoiu, Eduard Munteanu cu Lucian Balanica, Dan Popa cu Doina Popa si George Isac.

2. PAMIR 2012 - Atitudine la Altitudine!
Se va prezenta expeditia realizata in Pamir din acest an de catre unul dintre participanti si anume Tiberiu Pintilie.

Intrarea este libera!


Până la ora asta (18.54) ne-a încântat Horia Axinte cu o mică incursiune în istoria grupului, cu minunate imagini și minunate amintiri relatate. E foarte frumos să afli așa, pe scurt, poveștile unui grup de montaniarzi pasionați. Cătălin Florescu a luat și el cuvântul relatând istoria grupului actual MecanTurist și povestea prin care s-a ajuns acum la Asociația MecanTurist.


Că tot am lămurit cu istoria, mai departe ne-a îmbucurat Dan Popa cu povestirea unei ture montane, folosind stilul său caracteristic și umorul înnăscut prin care a ridicat sala în picioare.


... pentru că da, așa cum se poate vedea, sala e plină și e minunat!

Așteptăm sosirea invitatului special, timp în care ne încântăm ascultându-l  pe Eduard Munteanu povestind o altă tură minunată. Are omul ăsta așa un talent la a povesti mai ales fiindcă e, așa cum spuneam și cu altă ocazie, o enciclopedie ambulantă, deci vorbește în mare cunoștință de cauză!



19:16  - Fiindcă MecanTuriștii nu merg doar prin munții României, domnul Gigi Cepoiu ne povestește o minunată tură pe la vecinii noștri greci, acompaniat în surdină de o zorbă :)


Puțin după jumătatea orei 19 a luat cuvântul domnul George Isac, cel mai experimentat alpinist al grupului, alături de care aș fi vrut să mă cațăr dar n-am apucat încă. Știți doar că alpinismul e una din iubirile mele, iubire neîmplinită încă așa cum ar fi trebuit, dar sper eu să mai fie timp.



Pe la orele 20, Edi a început să povestească o minunată tură din Făgăraș. Sincer să fiu, credeam că până la ora asta va începe partea a doua, în care va vorbi Tiberiu Pintilie, invitatul serii, dar se pare că programul s-a prelungit puțin. Din păcate eu nu mai pot sta fiindcă trebuie să ajung la radio, așa că va trebui să părăsesc evenimentul înaintea prezentării lui Tiberiu.

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...