Sunday, July 01, 2012

Video Blog 014: Special (+ explicații)


(3min16sec)
Pentru azi, în mod normal nu era planificat un vlog, că doar nu e vineri... dar ce să-i faci, e special și vine cu explicații (și când spun explicații, mă refer la faptul că după vizionarea lui veți înțelege de ce.......)


Fără mai multă vorbărie, vă las să vedeți acest scurt video blog (e cel mai scurt de până acum...), și sper să vă placă:

AttributionsThe soundtrack used for the intro came from Lucas Gonze

Să fie clar, absolut nimeni nu a știut despre plecarea mea... ba chiar destinația nu am știut-o nici eu, până azi... Dar sunt sigur că, fiindu-mi așa buni prieteni, nu vă veți supăra că mi-am luat acest time-off, departe de toate, departe de tehnologie și de tot ce mi-ar distrage atenția, că am închis orice metodă de a fi contactat... Adevărul e că am să fiu undeva departe, plimbându-mă singur pe străzi necunoscute.

Cum spuneam, am filmat în avans, fiindcă, așa cum mi-am închipuit, azi nu aveam starea de spirit necesară și nici timp suficient pentru așa ceva... Deși mai erau multe de spus în clip, cred eu că a ieșit mult mai bine decât dacă l-aș fi făcut azi... Sau să fi fost invers? Poate dacă filmam azi mi se însenina starea de spirit... Eh, dar nu am avut timp, așa că tot acolo ajungem :D .

Fiindcă a trecut ceva timp de la filmări au apărut completări pe care aș fi vrut să le fac... așa că le scriu aici: Am decis să las acasă nu numai telefoanele dar și camera foto! Da, nu vreau să am nici un fel de griji, nu car cu mine chestii după care să plâng în caz că ... cine știe ce se mai întâmplă. Telefoanele poate nu prezintă prea mare valoare financiară în zilele astea, că sunt vechi... dar fiind primite cadou, mi-s dragi. Iar camera...țin mult prea mult la ea și e unul din lucrurile pentru care am tânjit și muncit mult, deci mă înțelegeți, nu?

Voi avea la mine doar o carte și niște bani... Oricât de poetic sună, să nu fiți tentați să citiți „o carte”... fiindcă nu e nimic special la cartea asta, e ceva ce-am găsit necitit prin preajmă, ceva ce-mi va umple timpul pe tren.

Ca să închei, mărturisesc faptul că nu am o stare foarte faină, spre deosebire de ziua când am filmat.. o fi un fel de midlife crisis, o mică depresie ce m-apucă din când în când? Dar fiți fără grijă, vreau că atunci când mă întorc lucrurile să se desfășoare ca și cum ziua de azi nici nu a existat... ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat azi, pentru că practic, nimic nu se întâmplă!

If you care about me, take me as I am, without investigation... if I look happy and joyful, than I might be just that, and if not... dont ever ask what's wrong, just wait for my smile to return... If you do that, it will, that's a promise!

My NEW year's resolution: quit everything that dosen't bring me joy... just walk away from it, or hang up the phone. And, hopefully, learn to say: „NO!” and „FUCK your feelings, mine are more important!” (at least once in a while).

Cum spuneam în video, vă mulțumesc de pe acum pentru urările care vor sosi azi... Celor care s-au grăbit le-am mulțumit deja, dar nu strică să spui mulțumesc de mai multe ori... (doar să nu exagerăm):
VĂ MULȚUMESC!

Vă doresc o duminică fenomenală!

PS: pe vremea când acest articol apare eu voi fi plecat, dar cu toate acestea îl primiți în feed la prima oră. Voi fi îmbrăcat cu aceeași cămașă din video, deci dacă mă vedeți prin orașul vostru, puteți să mă opriți din drum.
PS2 (nu mufa de tastatură): ar fi trebuit să fiu plecat de ieri seara, dar am lucrat toată noaptea la un proiect, pe care nu l-am terminat, deci voi pierde și noaptea asta lucrând... imediat ce mă întorc... ce faină-i viața, abia aștept să mă apuc de muncă la casă! (nu cred că v-am povestit despre casă... am uitat anul trecut, dar voi recupera anul acesta :D)
PS3(nu consola de jocuri): încep deja să mă simt mai bine :D, poate și din cauza asta!



de la mine,
numa' bine

2 comments:

  1. La mulți ani, Radule!
    Să fi sănătos, voios și fericit.
    Toate cele bune!
    O duminică frumoasă și călătorie plăcută pe unde te plimbă pașii.

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...