Friday, March 16, 2012

A bad day

O zi proastă ce a început la ora 00.00 când eram în plină operațiune de de reinstalare a sistemului de operare, și apoi toate driver-ele și programele aferente.  Am stat toată noaptea și am tot butonat fără să termin, M-am pus la somn abia pe la 4 dimineața și voiam să dorm doar o oră sau două. Bineînțeles că m-am trezit pe la 12. Calculatorul tot făcea update-uri.

Nu am putut decât să mai pun câteva chestii la copiat de pe hdd extern, am mai stat puțin și apoi m-am întins în pat să citesc... și așa de bine am citit că m-am trezit pe la ora 18 când m-a sunat un coleg să mă roage să îi iau ceva de la cantină, că vine seara de la muncă și nu mai găsește deschis.

Calculatorul tot nu terminase. M-am dezmeticit și mi-am dat seama că la ora 18 trebuia să fiu în cu totul altă parte, la un curs, cu Mircea, care de asemenea uitase. Bineînțeles că nu am mai mers nicăieri (deși mă pornisem la drum). Mircea a zis că nu mai merge, iar eu, plecând în grabă, uitasem portofelul. M-am întors și nu am mai plecat nicăieri. Am fost la cantină să iau colegului ceva de mâncare apoi la Mircea unde am continuat cu calculatorul....  încă lucrez la el.

Am pierdut o zi din viață inutil.... Nu pot să cred că nu m-a sunat nimeni, toată ziua... nu m-a căutat nimeni, că de-ar fi făcut-o, m-aș fi trezit și eu. Nu, nici un telefon, nici un „mai trăiești?” nici o invitație de ieșit în oraș, că doar e vineri seara...nimic.

Nici nu mai contează, mă apuc de alte instalări de programe...

Poate ați observat că a dispărut bancul de sâmbătă? Din moment ce nu a întrebat nimeni de el e clar că nu a fost așa bună ideea, sau ideea era bună, doar interpretarea era proastă... Nu mă simt prea bine în momentul de față, nici măcar o poză faină nu am fost în stare să fac azi.... cea de sus e făcută duminică, poate vă place.



L.E.

Nu am stare aici, nici în cameră nu m-aș întoarce, am o grămadă de chestii de făcut dar nu mai am chef de ele... nici eu nu aș putea explica starea asta. Eu nu pot funcționa, nu pot lucra decât dacă am o stare potrivită și o poziție comodă la birou... Poate de aceea acum nu am chef... m-aș uita la un film... dar nu am să o fac pentru că am lucruri mai importante de rezolvat :)
de la mine,
numa' bine

5 comments:

  1. poza e misto. doar ca dramatizezi putin, ca fiecare cand e suparat. gandeste-te de cate ori te-a sunat cineva si erai ocupat/ fara chef/ cu raspunsuri in doi peri...chestie care nu prea te mai incurajeaza sa suni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, probabil că ai dreptate... Da, mă pricep să alung lumea

      Delete
  2. viaţa poate fi şi frumoasă, chiar şi în astfel de momente.. trebuie doar să-ţi doreşti! Aşa e omul, şi cu momente mai proaste... relax, take it easy >:D< http://www.youtube.com/watch?v=teWFnLqjnuY

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, ”poate fi”, dar nu e. Când ești supărat sau nervos nu e nimic frumos!
      Abia după ce te calmezi vezi altfel lucrurile.

      Mulțumesc pentru link. Nu-mi place zucchero prea tare, dar melodia îmi place. Prefer varianta asta sau, mai calmă, varianta originală din '87.

      Delete
  3. Aş putea spune: "poate fi, dar nu MEREU" .. depinde de motivele supărării :P
    Mie îmi plac toate variantele melodiei, nu aş putea să le clasez cumva. De fapt, cred că mă atrage mesajul melodiei şi linia melodică. Nici eu nu ascult Zucchero, am auzit melodia în varianta asta la radio şi mi-a plăcut. O zi mai bună!

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...