Thursday, March 01, 2012

Cade Zăpada?

Azi am avut surpriza să fiu întors din drum. Traseul meu de dimineață, presupune trecerea prin această ușă.

După vacanță, după marea înzăpezire, am întâlnit un mesaj ce mă anunța că e pericol de cădere a zăpezii. Perfect normal, dar din fericire nu am fost nevoit să mă întorc din drum, că ușa era descuiată (în ciuda mesajului). Peste câteva zile s-au suit câțiva omuleți cu o schelă și au curățat zăpada, așa că nu a mai fost nevoie să trecem cu frică.

După vreo două zile a dispărut afișul. Dar între timp a venit primăvara,  marile zăpezi s-au dus.... ba chiar foarte rar mai găsești zăpadă pe acoperișuri.

Și tocmai acum că a venit primăvara și nu mai e așa multă zăpadă, tocmai azi s-au gândit să pună anunțul ăsta de-l vedeți în imagine. Și fiindcă era similar cu cel vechi am crezut că e tot păcăleală, dar nu! De data asta chiar au încuiat-o! Ete na! Care zăpadă bre??

Adică acum o săptămână, când era o tonă de zăpadă pe acoperiș și probabil te punea la pământ dacă te prindea „pe picior prost”, ușa era descuiată iar acum, pe căldura asta ați încuiat?? E clar, doar un pretext să blocheze accesul!

Și am zis că după cursuri am să fac poze cu acoperișul, dar am uitat... altă dată...
 
de la mine,
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...