Saturday, August 06, 2011

again...

 Vă amintiți când spuneam că mi s-a stricat un harddisk, că parcă aș fi blestemat să nu mă pot bucura liniștit de tehnologia asta a stocării datelor? am pierdut atunci 500Gb de informații. Eram supărat, eram nervos, eram trist că am pierdut filme, programe, muzica, câteva jocuri (că nu am multe) niște backup-uri și câteva date care nici nu erau ale mele....

Dar acum, catastrofă! acum sunt distrus. De curând am pus tot ce aveam pe laptop, tot, absolut tot ce aveam eu digital pe noul meu harddisk extern deoarece plănuiam să schimb sistemul de operare.

Nu am să vă povestesc incidentul care a cauzat asta, dar vă spun că am pierdut tot ce aveam pe respectivul disk extern. ... acum, acum sunt distrus...ce pierdusem data trecută...alea erau nimicuri comparativ cu datele acestea. Acum, am pierdut toate documentele, toate cursurile și proiectele de la facultate, toate site-urile și fișierele sursă, mai ales toate pozele, toate fotografiile, TOT.

Voi cum v-ați simți dacă într-o zi ați pierde tot ce ați adunat pe calculator?

Ah, era mai bine acum câțiva ani când aveam PC-ul vechi și hdd de 10Gb....din lipsă de spațiu copiam tot pe DVD-uri și nu aveam probleme...dar fiindcă DVD-urile au început să se deterioreze, am trecut totul pe hdd imediat ce mi l-a dăruit Sena...acum am trei hdd-uri și nu pot folosi niciunul.....trist!
de la mine, 
numa' bine

5 comments:

  1. Pfff, foarte nasoală situaţia.. Eu mă oftic şi când pierd o imagine la care am lucrat 3 ore. Dacă aş fi pusă în situaţia asta, clar o să mă mut la Spitalu' 9 :| . Ţin foarte mult la chestiile astea virtuale şi fac urât când pierd ceva (în general).

    ReplyDelete
  2. E groaznic! Eu lucrez in contabilitate si mi-a crapat hardul (aveam o raie de calculator) Am perdut munca de 8 ani plus datele a 31 de firme... Ca sa nu mai vorbesc de datele personale (poze, filmari) Am dus hardul la o firma specializata sa recupereze datele dar nu au putut face nimic. Deci te inteleg perfect.

    ReplyDelete
  3. @ annitu: eu cred că sunt încă în șoc...căci sunt destul de calm...am o oarecare speranță că voi putea recupera ceva....până acum tot ce am scos a fost de pe laptop, nu de pe disk-ul extern, dar fișierele sunt corupte, deci inutilizabile.

    ReplyDelete
  4. @Kiity4u: Îmi pare rău să aud asta, e groaznic mai ales la o firmă unde sunt atâtea date, dar acolo este necesar un disc de backup sau chiar două....și să zicem că unele date le mai găsești în alte părți, dar eu, fără ale mele date personale, ce mă fac?

    așa cum am menționat anterior am înlăturat linkul de la semnătură deoarece e o reclamă pe care nu vreau să o fac. Sper să nu fie u supărare.

    ReplyDelete
  5. @annitu: și referitor la pierderea datelor „în timpul lucrului” știu perfect cum e...am pățit de câteva ori, fie cu documente text, sau mai rău, cu asamblări și desene CAD sau schițe ale unor clădiri ....să muncești o zi întreagă la un proiect...și aproape la final să pice curentul, sau să se blocheze calculatorul....

    ah, și nu găseam nimic de trântit prin cameră..că în PC îmi e prea milă să dau :)

    ReplyDelete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...