Monday, May 23, 2011

Uite de asta beau apă de la robinet

 

Pâcat că sunt puțini cei care ascultă ce zice tantea asta în filmulețe (mai sunt câteva pe youtube pe care ar trebui să le vedeți)...păcat că ne doare în fund de reciclare și de natură, păcat că suntem așa comozi (ca să nu zic lenei)...păcat că nu vrem să ascultăm bunul simț ci reclamele care ne hipnotizează...și da, mă refer la apă și la cola și la pepsi și la toate porcăriile pe care le ingerăm fără să judecăm..gândim că „Dacă sunt în magazin atunci sunt bune, că doar au trecut de controale”...dar știm oare cu adevărat ce se întâmplă în spatele etichetelor?

NU! dar nici nu ne interesează!


LATER EDIT: azi am cumpărat apă? cea mai ieftină posibil...și asta doar pentru că apa de la robinetele din cămin e neagră...IAR...off, mamă!

de la mine, 
numa' bine

4 comments:

  1. sunt intr-u totul de acord cu tine.Si eu beau de la robinet !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur!

      Știi, mă gândesc să cer apă de la robinet data viitoare când mai merg pe la vreun restaurant sau terasă. Oare voi fi servit? Știu că în alte țări se obișnuiește să se mai ceară așa ceva.

      Când mai ies la o pizza am să cer și un pahar de apă de la robinet. Nu ies prea des, așa că va trebui să mai aștept până aflu :P

      Delete
  2. Parerea mea e ca nu e buna de la robinet! Eu nu beau apa imbuteliata decat atunci cand raman fara apa de la izvor.
    Am vro 10 sticle de 5 litri de apa, si una de 10 litri.De 2-3 ori pe LUNA, ma duc la un izvor cu apa foarte buna, fara niciun gust nasol.De 10 ani fac lucrul asta, si credeti-ma , este cea mai buna apa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Servus.

      Da, Bogdane, bineînțeles că e mai bună apa de izvor, dar nu toată lumea poate face ca tine.

      Unde locuiești și cât de aproape / departe e izvorul?

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...