Tuesday, March 17, 2009

dacă tot sunt şofer...

eram la volanul unui audi a6 (împrumutat de un amic) şi ieşind din oraş am întâlnit pe drum nişte vaci.
Nu mai ştiu exact ce le-a speriat, dar una din ele a venit spre maşină şi a reuşit să ia în coarne toată portiera şi aripa dreapta spate.
eram terminat... adică la aro am scăpat uşor că e mai ieftin de reparat...da ditamai maşina...

norocul meu că m-am trezit: Radule, eşti încă în pat, nu ai împrumutat nici o maşină...nu ai lovit nici o vacă, poţi să adormi..."

Cred că micul meu coşmar de jumătate de noapte e suma mai multor cauze.

1. În timp ce eram încă în primele ore de conducere am întâlnit prin apropierea Iaşului nişte bovine pe drum...şi la ce viteză aveam (vreo 25-30km-h), nu le-aş fi rănit dar maşina ar fi avut ceva daune, aşa că eram stresat.

2. A doua cauză trebuie să fie micul meu accident de sâmbătă 7 martie.

3. tot în categoria cauze intră discuţia mea telefonică cu Sena (prietenul cu a6). M-a sunat ca de obicei să mă întrebe ce fac şi dacă mai am nevoie de ceva, spunând că e pe la botoşani (iar). Eu am răspuns cu un ton aproape invidios, iar el a sărit repede spunând că preferă să schimbăm locurile. (pentru cei ce nu ştiu eu îi renovez apartamentul)"îţi dau maşina şi actele şi mergi tu la botoşani apoi la piatra"
Mie îmi surâdea ideea..să fiu iar la volan...şi m-aş fi descurcat să livrez nişte acte probabil, cu instrucţiunile de rigoare, binenţeles... dar nu l-aş fi văzut pe el în locul meu :D

Poate data viitoare voi face pe'a curierul, fără să fie nevoie să mă înlocuiască el undeva :)

Ca să vezi....am diplomă ;)) şi descrierea e aproape de realitate.
 Profesor la volan

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...