Sunday, January 12, 2014

Aparențe


Nu-mi vine să cred cât timp a trecut de când nu am mai stat așa la birou să scriu ceva pe blog. Deși aparent am fost activ pe blog, adevărul e că dacă nu luăm în calcul articolul de la crăciun, toate celelalte au fost fie scrise cu mult timp în urmă și programate să fie publicate automat, fie au fost tutoriale pentru că de fapt, trec printr-o perioadă foarte nașpa pentru mine și am timp de blog și de scris, chiar dacă aș avea multe de zis.

Fizic n-am nimic, poate doar oboseală, dar pe celelalte planuri sunt destul de „la pământ”. Bineînțeles nu pot să las asta să se vadă în tutoriale, pentru că mi-am propus, începând cu 01.01.2014 să public în mod constant câte un tutorial pe săptămână, miercurea!

Wednesday, January 08, 2014

Cum să... folosești filtrele în gmail (video)

Continuând ce am început miercurea trecută, astăzi vom afla despre filtre și cum ne pot ele ușura viața.

Wednesday, January 01, 2014

Cum să... folosești etichete în gmail (video)

Bine v-am regăsit în acest nou an!

Fiindcă am rămas puțin în urmă cu tutorialele sugerate de voi, cititorii, m-am apucat de treabă și vă prezint astăzi un video despre etichetele și foldere în cadrul gmail.

Dacă vreți să vă organizați eficient căsuța de mail, vă invit să urmăriți tutorialul de mai jos.

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...