Sunday, July 14, 2013

Regatul meu pentru un cal!

Cam asta mi-a urlat prin cap în fiecare zi de când am rămas pieton (adică de la accident).

Roata era daună totală... N-am mai recuperat decât butucul, așa că trebuia musai să fac rost de un mijloc de transport. La momentul acesta nu-mi permit să cumpăr niște roți noi sau o bicicletă (ideal ar fi una nouă) iar cum o mașină e scoasă total din discuție, singura opțiune rămasă a fost să trag o fugă până acasă, sa aduc „tancul”.

Am plecat vineri din Galați, pregătit pentru o întoarcere pe bicicletă... adică am pus în bagaje doar cele necesare la drum, și eram hotărât să merg Roman - Galați pe două roți.

Vineri plecasem la Iași unde am ajuns seara târziu « trăiască CFR :( » și am rezolvat treburile pentru care venisem. Sâmbătă, după ce am ajuns la Roman, am fost puțin la muncă și abia apoi mi-am dus bicicleta acasă.

Nu pot spune că am muncit extraordinar de mult, nici la Iași nici la Roman, ba chiar somnul de vineri spre sâmbătă a fost minunat și odihnitor ( mulțumesc Adi pentru găzduire) dar adunând toate drumurile astea cu munca și oboseala mea acumulată în timp, am realizat ieri seara că nu se merită să mă trezesc cu noaptea în cap pentru a pedala până la Galați, așa că am hotărât să iau trenul.

Îmi place la nebunie vagonul ăsta și cele de acest gen (v-am mai scris despre el data trecută când am transportat bicicleta) fiindcă este spațios la unul din capete. În proiectarea lui s-a renunțat la un grup sanitar în favoarea spațiului de bagaje. Ba unde mai pui că are și o priză dublă acolo. E ideal pentru un grup de bicicliști plecați mai multe zile pe drum. 

Păcat că nu am găsit asemenea spații și în alte trenuri. Da, scaunele nu-s foarte comode, dar nu mai contează asta acum...

PS: și bicicleta are bilete... două la număr, câte unul pentru fiecare tren în care urc azi.


Cândva, tot am să iau eu niște roți pentru cursieră, dar momentan... mă descurc așa :)

Ziua voastră cum este? Relaxare și odihnă vă doresc!

Scuzati lipsa diacriticelor, dar nu mai am limba romana pe telefon fiindca am schimbat sistemul de operare si n-am apucat sa-l personalizez pe asta... (reeditat pe PC)

Friday, July 05, 2013

Din nou? Dar acum e mai bine

Dragilor, acum nu pot să mă  mai plâng pentru că  n-am de ce... Adică acum am telefon şi e mult mai comod să călătoresc cu trenul.... DAR am nenorocul să fiu forţat de împrejurări să călătoresc iar cu minunatul tren format dintr-un vagon.

Să vă mai spun cât e de absurd? Că  s-a umplut cu navetişti? Că la Barboşi vă deveni arhiplin?
Dar nu mai contează  pentru că, spre deosebire de dată  trecută, acum am prins loc pe scaun, iar recentele ploi au răcorit atmosfera, aşa că e destul de bine...

De la Mărăşeşti schimb, după o oră, cu un intercity... Serios... Poate sa-mi spună cineva de ce e mai scump IC?? Nu e cu nimic mai bun ca un IR ba chiar e deseori mai  incomod.

Aşadar îmi puteţi da şi mie un motiv pentru care există  IC? Altul decât dorinţa celor de la cfr de a face un ban în plus....

No, eu mă cufund în lectură, că n-am mai citit de muuult.

Vă  doresc un weekend plăcut!

Monday, July 01, 2013

Da, azi a fost...

Mulțumesc!
Anul ăsta m-ați surprins... Mulțumesc!


În altă ordine de idei...sunt bine, respir mai ușurat (puțin mai ușurat) zilele astea, dar mai am câteva hopuri de trecut, apoi pot spune că e vacanță.... încă puțină răbdare și revin!

Mulțumesc!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...