Wednesday, December 12, 2012

Live Blogging de la: MecanTurist 35 de ani de Drumeție în Carpați

Prieteni, azi încerc o chestie nouă, un live blogging de la un eveniment important al Galațiului: MECANTURIST 35 de ani de Drumeție în Carpați

Asociatia MECANTURIST Galati are placerea de a va invita miercuri 12 decembrie, incepand cu ora 18.00, la restaurant Takis (vizavi de politia judeteana) din Galati sa vizionati:

1. MECANTURIST - 35 de ani de Drumetie in Carpati
Se va prezenta activitatea MECANTURIST atat in trecut cat si prezent.
Vor expune Horia Axinte, Catalin Florescu, Gigi Cepoiu, Eduard Munteanu cu Lucian Balanica, Dan Popa cu Doina Popa si George Isac.

2. PAMIR 2012 - Atitudine la Altitudine!
Se va prezenta expeditia realizata in Pamir din acest an de catre unul dintre participanti si anume Tiberiu Pintilie.

Intrarea este libera!

Tuesday, December 11, 2012

Nevoie de / Vreau blugi noi! (+eng)

Skip to the english version

Cei care-mi sunteți mai apropiați știți că eu fug de shopping ca de dracu' atunci când e vorba de a-mi cumpăra articole vestimentare. Nu-mi place, nu mă pasionează moda, n-am fost niciodată la modă, nu am avut vreun stil propriu, nu mă îmbrac asortat și nu m-a preocupat niciodată acest aspect.

Decât să mă plimb printr-un magazin de îmbrăcăminte prefer să stau în cap :D. Pe scurt, achiziționarea articolelor vestimentare, pentru mine, e un necesar, nu o plăcere.

Un alt aspect al acestei probleme e faptul că mă îmbrac des (de cele mai multe ori) de la „sehașuri”, și nu ascund asta. De fapt, din ce port acum pe mine, doar șosetele și tricoul au fost cumpărate de noi. Puloverul e primit de la un prieten (că i-a rămas mic) iar blugii sunt luați de la sehaș. (măh, dacă nu știți ce-s sehașurile, nu ezitați să mă întrebați).

De fapt, ultima oară când mi-am cumpărat blugi noi din magazin a fost prin 2006, când am fost la cumpărături cu prietena mea din vremea respectivă. Avea ea moftul ăsta că voia „să mă îmbrace”, pe banii mei , desigur. Sigur își amintește, dar la fel de sigur e faptul că nu citește ce scriu pe aici :))

Friday, December 07, 2012

Noul YouTube

source
Nu am mai avut răbdare să fac un articol care să respecte tiparele cu care v-am obișnuit, pentru că sunt prea obosit și prea ocupat cu alte lucruri, dar voiam musai să vă anunț despre noile modificări de pe YouTube.

Dacă intrați acum veți vedea o nouă față.. practic, de când cu Google+, totul s-a schimbat, toate produsele google seamănă puțin între ele, ceea ce e foarte bine.

Coincidența a fost că schimbarea s-a produs în noaptea asta (dimineața asta) în timp ce navigam site-ul. Mi s-a părut că m-am lovit de o eroare de afișare, dar n-am stat prea mult pe gânduri ci mi-am văzut de treabă. Am schimbat fereastra și am lăsat muzica să cânte.. abia când am revenit cu ochii pe acolo am constatat minunăția :). 

Nu știu părerea voastră, dar mie-mi place foarte mult! Iar modul cum arată acum un playlist mi se pare genial! Aș fi făcut un review al site-ului dacă nu eram atât de obosit.

Așa, mai degrabă vă las pe voi să descoperiți noutățile!

Monday, December 03, 2012

Cum să... împachetezi un cadou (video)

Dragii mei, cu o săptămână în urmă am făcut două scurte tutoriale despre împachetarea cadourilor. Am avut probleme cu partea audio așa că am montat doar video mut.

Azi, ca să nu vă plictisesc, am pus și o coloană sonoră (furnizată de YouTube) așa că vă prezint două variante de a ambala o cutie de cadouri. Două variante pentru că sunt două tipuri de cutii.

Ambele sunt făcute pentru campania ShoeBox, dar, odată învățat, principiul se poate aplica oricărui cadou pe care îl veți face.

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...