Sunday, November 25, 2012

What Dreams May Come

I have no words to describe it, or how I feel... just forget any other love story movie you have ever seen and watch this one.

Friday, November 23, 2012

Câștigător la campania „Profi & Vodafone”

Participăm, participăm, dar mai și câștigăm uneori. La ultimul concurs la care am participat pe Blogal Initiative se pare că m-am clasat pe locul 4. 

Au fost 6 premii: locurile 1, 2 și 3 + 3 pachete promoționale.

Anunțarea câștigătorilor s-a făcut acum câteva zile, și spre surprinderea mea, deja a ajuns premiul. Zilele astea, de când am început campania, nu mă mai surprinde să fiu sunat de pe numere necunoscute, dar când interlocutorul mi-a zis că are un colet pentru mine, m-a uimit.

Așadar, dragilor, am câștigat, din partea celor de la Vodafone, un pachet promoțional constând într-o geantă și o geacă, pe care vi le arăt mai jos.

Thursday, November 22, 2012

ShoeBox Galați - Noutăți


Dragilor, așa cum poate vă așteptați, până pe data de 15 decembrie, când campania ShoeBox se va încheia, pe aici pe blog vor fi multe chestii pe tema asta.

Azi vă anunț că

Tuesday, November 20, 2012

ShoeBox și în Galați!


Dragilor, am vești bune pentru voi legat de campania „Cutia de Pantofi”, despre care vă povesteam duminică și anume faptul că ...

Am adăugat și Galațiul pe harta locațiilor! 

Asta înseamnă că am trecut la fapte și am găsit spațiu pentru a colecta toate cutiile, prin bunăvoința Doamnei Administrator și a Directorului de Complex Studențesc.

Dar acum am nevoie de ajutor mai mult ca niciodată...

Ajutați-mă să aducem zâmbete pe fețele unor copii!!

Monday, November 19, 2012

VideoBlog 021 - Povestiri din Weekend


(5min56sec)
Și uite așa am ajuns și la episodul 21 :D

Aș vrea să vă explic faptul că m-am apucat de clipul ăsta pe la miezul nopții și aveam emoții că nu mă încadrez în limita temporală. Feed-ul se expediază abonaților pe la ora 7, așa că: Da, am o limită temporală...totul e calculat! Bineînțeles, mă refer la acei puțini oameni care s-au abonat prin e-mail la blogul meu, pentru ei postez noaptea, astfel încât dimineața la prima oră să fie recepționat articolul. Savy?

Dacă nu ești încă abonat, o poți face. Recunosc, nici eu nu mă abonez prin mail la bloguri, ci prin Google Reader, dar fiecare face cum poftește.

Sunday, November 18, 2012

Cutia de Pantofi (+eng)

Skip to the english version


Ia uite că tocmai am aflat despre o campanie frumoasă și îmi încalc regula de „maxim un articol pe zi” pentru a vă scrie despre ea. Sper să mă iertați.

E o campanie dintr-aia de suflet, de la om la om. Fiindcă tot vin sărbătorile, haideți să ne gândim și la alții, nu doar la noi și să facem ceva în legătură cu asta.

ShoeBox.ro e site-ul unde găsiți mai multe detalii, dar pe scurt iată care este ideea:

M-a îndrăgostit de Galați

Prefață:
Ieri 17 noiembrie 2012, cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților, la Casa de Cultură a Studenților s-a organizat o festivitate de premiere și un mini spectacol. Au fost premiați studenți de la toate facultățile iar mai apoi au destins seara, în ordinea urcării pe scenă, trupa de teatru „De ce Ficatul”,  trupa de dans „BBoyz Only” și Florin Chiriac.

Saturday, November 17, 2012

Atât pentru azi:

Ce rost mai are să ajungi pe scenă dacă în public nu e nimeni cunoscut? 
La cine mergi când ieși din lumina reflectoarelor?

Da, anul ăsta e cel mai nașpa de până acum.

Friday, November 16, 2012

Ca să râdem azi + YouTube Update!


Și în afară de asta, tot azi am descoperit că cei de la google/YouTube au mai adus ceva modificări: Ia uitați ce fain e player-ul ăsta nou folosind ca exemplu melodia: QUBA - Dă-ți Drumu'

Pentru a-l accesa click dreapta pe un video și apoi selectați „Pop Out”. E o experiență complet nouă de navigare a YouTube-ului și poartă numele de YouTube TV...

Place la mine, dar parcă mai fain era „pop out”-ul vechi, la care se oferea un clip simplu. Probabil era prea simplu și prea scos din contextul site-ului, așa că au lucrat puțin și au dezvoltat acest nou concept.

Tuesday, November 13, 2012

Calculatoare pentru toți!

Da, în zilele noastre aproape toată lumea știe cum să folosească un calculator, dar nimeni nu se naște învățat, așa că e nevoie de cursuri.

Eu, ca mulți alții dintre voi, am prins vremurile când calculatoarele abia începeau să apară la oamenii de rând. Am prins sistemele alea 486, DOS-ul și dischetele magnetice. Noi ne jucam și discutam despre cu totul alte lucruri nu despre calculatoare, NFS sau IM. Nu am avut calculator acasă așa că nu am intrat în lumea asta digitală decât destul de târziu.

Adică, nu eram tocmai afon, pentru că făcusem la Clubul Copiilor (cum se numea pe vremea aia) un curs mic de programare și eram fascinat de Pascal, dar la școală nu se vorbea despre asta și nu se știau prea multe despre calculatoare. Apăruse, abia prin ultimii ani de generală, o sală de informatică, dar nu prea știu care era baza ei de funcționare. Cred că era privată pentru că acele cursuri de „calculatoare” erau cu plată. Era un tip venit de nu-știu-unde care explica nu-știu-ce. Nu ne dădeau banii afară din casă, așa că nu m-am înscris la un asemenea curs ci am lăsat pe alții „să se joace”. (Nu vreau să credeți că mă plâng, Doamne ferește. Ai mei au făcut tot posibilul să ne fie bine și am avut de toate, iar calculatorul nu era ceva fără de care să nu poți trăi în vremea aia.) 

Abia în clasa a noua, am început să observ că lumea e acomodată cu mediul ăsta. Aici colegii vorbeau despre calculatoare, aveau unul acasă, știau tot felul de programe și chestii online. Eu nici nu știam ce e ăla desktop... știam doar că e blatul de la birou (tradus mot-a-mot :D ), nici nu-mi imaginam că ar fi spațiul de lucru din windows. Da, știam puțin Pascal și DOS, dar Windows-ul era ceva complet nou pentru mine :D

Dar, te întrebi ce-i cu introducerea asta plină de amintiri din copilărie?

„One Lovely Blog” Award (Leapșa)

Iaca am primit încă o leapșă cu reguli, tot un fel de blog award ca și leapșa cu 11. De data asta regulile, deși similare, sunt mai puține:
  1. Oferă mulțumiri celui care te nominalizează;
  2. Dezvăluie 7 secrete despre tine;
  3. Nominalizează 15 bloggeri pentru distincția de „One Lovely Blog”;
  4. Mergi pe pagina celor nominalizați şi anunţă-i (regula asta o încalc, din nou).
Motivul pentru care vă scriu asta acum, nu e ca să fac leapșa, și  veți vedea că am să încalc multe reguli (din cele oricum puține) ci scriu pentru că sunt plin de mirare!

Friday, November 02, 2012

Miresme (+eng)

Skip to the english version

Igiena orală e foarte importantă, și e păcat că unii dintre noi realizează asta doar când e prea târziu :D

Când eram mic mă făleam că n-am probleme cu dantura așa că am ajuns să neglijez acest aspect și tare rău am mai făcut. Acum, acum încerc să repar inconștiența tinereții și să rezolv cariile :)

Mersul la stomatolog ar trebui să fie ceva făcut periodic, cel puțin o dată pe lună, iar periajul zilnic după fiecare masă, folosirea aței dentare și clătirea cu apă de gură ar trebui să ne intre în obicei exact ca nevoia de masă sau de somn.

Dintre toate problemele cavității bucale, respirația urât mirositoare e de departe cea mai mare. Fiindcă ce-ai în gură se poate ascunde, dar aerul nu poate fi constrâns. Problema e gravă atunci când nu conștientizezi că ai o asemenea problemă și bineînțeles nimeni nu te trage de mânecă să te anunțe.

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...