Sunday, March 04, 2012

Bridge (Animația de Duminică via Obișnuit.eu)


Acum două săptămâni, pe la miezul nopții dintre sâmbătă și duminică, am găsit în feed reader animația publicată de Manuel. Mi-am zis că de data asta am să public și eu la timp rubrica, adică înainte să se trezească cititorii. Problema era că nu mă prea încânta animația, așa că am căutat alta. Am pierdut vreo oră căutând și găsisem ceva, dar mai apoi m-am gândit că nu e destul de bună, că dacă până acum alegerile lui în domeniu au fost inspirate, poate și 3:15 avea ceva special ce eu nu înțelegeam... Așa că am renunțat la animația găsită și am publicat tot pe cea de la Manuel, ca de obicei. Pe lângă asta, rubrica în sine e o preluare de la el... nu aș fi vrut să îl ofensez schimbând animația.. sau, poate nu e corect spus „ofensez”... În fine.


Duminica trecută am sărit peste rubrica asta fiindcă animația de atunci a fost chiar mai abstractă... aia chiar că nu m-a atras cu nimic. Și m-am gândit că mai bine sar peste decât să caut altceva.

Duminica asta când m-am trezit și am verificat feed-ul, nu-mi venea să cred. Animația de azi e exact cea pe care voiam să o public eu acum două săptămâni.
Și fiindcă sunt un om căruia îi place să dovedească ce spune (atunci când e posibil), iată o captură de ecran cu istoricul browserului din acea zi de 19 februarie:

la 02.25 vizionam animația la Manuel
la 02.34 editam rubrica animației,
apoi am început să caut animații pe vimeo.
pe la 03.39 vizionam animația Bridge
până la 03.49 am tot vizionat animații dar mă hotărâsem să rămân la Bridge.
înainte să public articolul pe blog m-am răzgândit, și în concluzie, la 03.57 publicam varianta finală a articolului cu animația „3:15”



Oarecum sunt supărat, că nu am publicat-o atunci, dar în același timp sunt mândru de mine... mândru că alegerea mea nu era una proastă, căci iată... tot la ea am ajuns. Adică, înseamnă mult pentru mine să văd la Manuel o animație pe care aș fi ales-o eu. Da, aș fi fost și mai mândru dacă o prelua el de la mine... dar să nu ne umflăm în pene. Nu e vorba de cine pe cine, contează că am descoperit că „am și eu gust” în alegerea animației... Și asta e mult mai important...

De acum înainte, atunci când Manuel publică o animație care nu mă impresionează, voi publica o animație aleasă de mine. Asta nu înseamnă că ceea ce publică el nu e interesant, ci doar că pe mine nu m-a imoresionat așa cum au făcut-o altele.

Manuel, sper să nu o iei ca pe o ofensă... Nu asta îmi e intenția.

Vă las acum cu animația aleasă de mine și de Manuel:

 
de la mine,
numa' bine

2 comments:

  1. Sunt tare simpatice animatiile astea :D Te poti baza linistit pe gusturile tale, atunci cand vrei. Eu ma bucur ca mai descopar creatii interesante :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie îmi plac (evident). Mulțumesc pentru încurajare. Și eu mă bucur că descoperi creații interesante pe aici :D

      Delete

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...