Friday, November 11, 2011

© Fiindcă 4 are și un s


0 blondă vine la doctor cu urechile roșii. 
Doctorul întreabă: 
- Ce s-a întâmplat cu urechea dumneavoastră? 
Blonda zice:
-Călcam rufele când a sunat telefonul și din greșeală mi-am pus calcătorul pe ureche.
Neconvins doctorul:
- Și ce s-a întâmplat cu urechea cealaltă?
- Am încercat să sun salvarea!...


* * *

Și iată că mergeam cu Mircea spre o sală de cursuri de prin piața Energiei. Eu eram „cunoscătorul”, eu l-am luat după mine și din cauza mea am început să căutăm. De fapt știam doar adresa de pe hârtie, văzusem pe internet o hartă cu mult timp în urmă deci aveam doar o vagă ideea cam pe unde se află clădirea.

Și am mers și tot mers, dar se cam termina orașul, ajunsesem aproape de viaductul care duce la combinat, dar tot nu găsisem strada pe care să virăm la stânga. Și fiindcă păream rătăciți Mircea bagă mâna în buzunar și scoate telefonul.....câteva atingeri și mă dumiresc: acolo era strada....acolo mult în spate. Așa e că ar fi fost mai bine să pornească GPS-ul înainte să parcurgem atât drum de pomană?

De mult îmi doresc un telefon deștept și nu numai fiindcă mi-ar prinde bine un GPS la turele pe bicicletă ci pentru multitudinea de aplicații pe care le poți rula. Proaspătul lansat iPhone 4s îmi surâde din spatele monitorului....

Și ce bine mi-ar prinde unul pentru organizarea timpului, sarcinilor și evenimentelor, pentru a captura imagini când camera foto nu e la dispoziție... Ce fain ar fi să fac și eu surf pe net în pauze, sau la orice urgentă nevoie. Să îmi verific mail-ul sau să postez articole direct din mijlocul acțiunii, direct din timpul călătoriilor sau, de ce nu, cu acoperirea pe care o are Vodafone, direct din vârful muntelui....fiindcă tot avem o plecare mâine dimineață:; numai bine ar fi prins o postare cu câteva imagini direct de pe munte.

Cu un telefon așa fain ar trece mult mai ușor cele cinci ore de mers pe tren până acasă și nu ar mai fi nevoie să car laptopul chiar peste tot... Aș avea din nou muzică în urechi fără să car alt dispozitiv cu mine...aș putea filma câteva din drumurile pe pedale...și câte și mai câte. Atâtea facilități în buzunar, nu are cum să nu te tenteze. Hei, sunt client Vodafone de aproximativ 7 ani, ce ziceți băieți...vreun iPhone aniversar, ceva?

Mai ales că telefonul meu actual e vai de mama lui abia mai aud ce spune cel de la capătul radiațiilor, camera nu mai focalizează, bateria abia abia se mai chinuie să țină o zi, când îl pun la încărcat trebuie să gâdil de câteva ori mufa...etc. :D

Cică asta ar fi încercarea mea să răspund la întrebarea „De ce imi doresc de la vodafone un iPhone 4S?” ... și mai presus de cele spuse: vreau un iphone fiindcă e foarte tare frate!

Am aflat cam târziu, dar m-am încadrat în timp...abia! ....Azi e (încă) 11.11.11...s-au întâmplat multe, printre care și lansarea spre vânzare a minunatului iPhone 4S de la Vodafone, știați??
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...